Σταύρος Νικολαΐδης: «Καθαρίστε την αστυνομία από τα τομάρια»

Ο ηθοποιός «στριμώχνει» τον πρωθυπουργό για την αστυνομική βία

Must Read

Συναισθήματα οργής και θλίψης έχουν προκαλέσει οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης, μετά την ειρηνική διαμαρτυρία των κατοίκων, ενάντια στην αστυνομική βία. 

Ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση τα τελευταία δύο χρόνια επέτρεψε να αυξηθούν τα περιστατικά αστυνομικής βίας, επειδή όπως αναφέρει, δεν έχουν τιμωρηθεί οι ιθύνοντες.

Τονίζοντας την προσωπική του φιλία με άνδρες που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ.,  καλεί την κυβέρνηση να «καθαρίσει» το σώμα από άτομα που εκφράζουν τα κόπλεξ τους όταν φορούν την στολή τους: «Εάν δεν θέλετε να βρίσκουν λόγους τα τσογλάνια να τραυματίζουν αστυνομικούς, καθαρίστε την αστυνομία από τα τομάρια που βγάζουν τα κόμπλεξ τους φορώντας την στολή. Γιατί το πιθανότερο είναι, ότι αν δεν φορούσαν τη στολή θα ήταν στην απέναντι μεριά. Πάντως κάπου θα σπάγανε και κάποιον θα δέρνανε. Κι έχω πολλούς φίλους αστυνομικούς που τους σιχαίνονται και ντρέπονται γιαυτούς» αναφέρει στην ανάρτησή του ο ηθοποιός και προσθέτει απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ότι δεν βοηθάει στο κλίμα διχασμού που επικρταεί:

«Η αστυνομική βία αύξηθηκε επειδή δεν τιμωρείται»

«Εσείς όμως κύριε Μητσοτάκη δεν βοηθάτε καθόλου στο κλίμα διχασμού, όταν αναφέρεστε μόνο στον τραυματισμένο αστυνομικό και καθόλου στον αναίτια δαρμένο πολίτη. Φαινόμενα αστυνομικής βίας υπήρχαν πάντα. Ο λόγος όμως που τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αυξηθεί, είναι γιατί δεν τιμωρείται. Αν αυτό οφείλεται σε σας, στον υπουργό σας ή στον αρχηγό της αστυνομίας, δεν είναι δίκη μου δουλειά να το βρω. Εσείς είπατε ότι εγγυάστε την ασφάλεια και την ενότητα. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι δεν αντέχω τόση βία, ούτε από την μία πλευρά, ούτε από την άλλη. Και το θέμα είναι, ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν δύο πλευρές» καταλήγει ο γνωστός ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This