Τετάρτη 16/6/2021

Δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου για Κώστα Δόξα: «Έχει ταραχθεί πάρα πολύ μετά τις αποκαλύψεις της Μαρίας Δεληθανάση»» (video)

«Ο εντολέας μου με έχει διαβεβαιώσει ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία»

Η διαμάχη ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του συνεχίζεται. H Μαρία Δεληθαναση, η οποία κατηγορεί τον γνωστό τραγουδιστή για ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με τις χθεσινές της δηλώσεις, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή της μηνύματα τα οποία έχει ανταλλάξει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή του.

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, μιλώντας στην εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στην δικαστική διαμάχη που έχει ο εντολέας του με την πρώην σύζυγό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι υποθέσεις πολύ τρυφερές όταν υπάρχει ένα παιδί. Είναι υποθέσεις οικογενειακές και εξετάζουμε τα δεδομένα με πολύ προσοχή και προετοιμάζουμε τις επόμενες νομικές κινήσεις μας κατά οποιουδήποτε έχει πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του εντολέα μου».

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρίου αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει συλλέξει ο τραγουδιστής τα οποία δείχνουν ότι κι εκείνος έπεσε θύμα σωματικής βίας από την Μαρία Δεληθανάση.

«Είναι ζητήματα και αποδεικτικά στοιχεία που εξετάζονται μόνο ενώπιων την ελληνικών Δικαστηρίων. Εκεί θα εξεταστούν και τα δικά μας στοιχεία, είτε μάρτυρες, είτε έγγραφα, όπως προσκομίζει η εν διαστάσει σύζυγος του εντολέα μου» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Eίναι ζητήματα ειδικών. Έχω ζητήσει από τον εντολέα μου να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα στοιχεία υπάρχουν και ο εντολέας μου με έχει διαβεβαιώσει ότι αυτά τα στοιχεία υπάρχουν», είπε σχετικά με το αν ο εντολέας του έχει ζητήσει να ανασυρθούν διαγραμμένα στοιχεία από ηλεκτρονικές συσκευές.

Όσον αφορά στην επικοινωνία του τραγουδιστή με το παιδί του είπε: «Ο εντολέας μου έχει σχεδόν ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του. Έχει διανυκτέρευση μαζί του και την τηρεί, όπως και όλα τα συναφή ζητήματα της επιμέλειας του παιδιού και της επικοινωνία».

Τέλος, αναφερόμενος στην ψυχολογική του τραγουδιστή είπε: «Έχει ταραχθεί πάρα πολύ. Δεν μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε, ακόμη και κοντινός μας άνθρωπος και με μια δημόσια δήλωση, να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ