Κώστας Δόξας για Μαρία Δεληθανάση: «Μου κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και με κλείδωσε στο μπάνιο» (video)

Ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του τον κατήγγειλε επειδή δεν ενίσχυσε στα social media για να γίνει influencer.

Must Read

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Κώστα Δόξα, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για σωματική βία.

Ο Κώστας Δόξας πέρασε στην αντεπίθεση και αποκαλύπτει την δική του εκδοχή αναφορικά με τα όσα ισχυρίζεται η Μαρία Δεληθανάση.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο protothema.gr μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Σπύρου Δημητρίου και αναφέρθηκε στην άσκηση βίας που υπέστη ο ίδιος από την πρώην σύζυγό του.

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου.

«Με χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα. Μου κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και στη συνέχεια με κλείδωσε στο μπάνιο για πάνω από 3 ώρες. Όταν κατάφερα να απελευθερωθώ, μου επιτέθηκε πάλι και την απώθησα αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησα απευθείας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τα όσα προσάπτει η Μαρια Δεληθαναση στον Κώστα Δόξα, ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι τον κατήγγειλε επειδή δεν ενίσχυσε αρκετά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε να ασκήσει το επάγγελμα της influencer.

«Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρία της άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική “ενίσχυσή” της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer».

Ο Κώστας Δόξας προκειμένου να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του, προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία, τα οποία όμως θα πρέπει να ανασυρθούν από διαγραμμένα αρχεία. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSII) του κ. Μανώλη Σφακιανάκη, έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάσυρσης των χαμένων αρχείων.

«Ο εντολέας μου αποστρέφεται και καταδικάζει κάθε μορφής βία, εν προκειμένω δε έχει αναγνωριστεί από τα ελληνικά δικαστήρια στην μακρόχρονη διαμάχη του με την καταγγέλλουσα ως ένας στοργικός και τρυφερός πατέρας, ενώ αντιθέτως σε προγενέστερη προσπάθεια της ίδιας να τον παρουσιάσει ως βίαιο οι ισχυρισμοί της αποδείχτηκαν αβάσιμοι όπως αναφέρουν σχετικές δικαστικές αποφάσεις», τόνισε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα.

«Your Face Sounds Familiar»

Ο Κώστας Δόξας, μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, αποχώρησε από το «Your Face Sounds Familiar» όπου συμμετείχε. Ο δικηγόρος του, κ. Σπύρος Δημητρίου μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής εξαναγκάστηκε να απομακρυνθεί από το σόου.

«Για λόγους ακατανόητους το κανάλι με τη συμπεριφορά του αυτή είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του Κώστα Δόξα και να επιβεβαιώνει το περιστατικό, χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση του κυρίου Δόξα με το σόου είναι σε ισχύ, απλώς από ότι καταλαβαίνω αναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Νομικά θα εξεταστεί σε βάθος και θα δούμε τι μπορεί να γίνει ώστε να αποκαταστήσω την επαγγελματική του δραστηριότητα ή την αποζημίωσή του» και πρόσθεσε λέγοντας πως «αν διαπιστώσω πως έχει αδικηθεί ο κύριος Δόξας θα κινηθούμε νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This