Γιώργος Παπαγεωργίου: «Απέφευγα με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου» (video)

Τι απαντάει για το ενδεχόμενο του γάμου με την σύντροφό του Δανάη Μιχαλάκη;

Must Read

Ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου είναι σκηνοθέτης και ηθοποιός τον οποίο απολαμβάνουμε αυτήν την περίοδο στην σειρά «Σχεδόν ενήλικες». Ωστόσο, ο ίδιος άργησε να ασχοληθεί με την υποκριτική, καθώς αφιέρωσε πρώτα την ενέργεια του στη μουσική και στην μπάντα του Polkar.

Τον ταλαντούχο ηθοποιό στήριζε πάντα αθόρυβα η μητέρα του η Φιλαρέτη Κομνηνού. Μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», αποκάλυψε πως για πολλά χρόνια δεν ήθελαν να συνδέουν το όνομα του με εκείνο της μητέρας του.

«Από τη δραματική σχολή ακόμα είχα αναπτύξει ένα μεγάλο κόμπλεξ. Δηλαδή κάπως ήθελα να αποφεύγω με κάθε τρόπο να συνδέομαι με το όνομα της μητέρας μου. Μου είχε βγει μία φοβία από την ανάποδη. Για να μην έχουν να πουν, να μην έχουν να σκεφτούν ότι είμαι σε αυτή τη δουλειά ως μία συνέχεια της μητέρας μου. Οτιδήποτε είχε να κάνει με δουλειές της μάνας μου το απέφευγα», είπε εξηγώντας τους λόγους.

Ωστόσο η στάση του αυτή άλλαξε όταν προέκυψε η συνεργασία μαζί με την σπουδαίο ηθοποιό.

«Στην αρχή ήταν υποστηρικτική και καταλάβαινε ότι δεν έχει κανένα νόημα να μην δοκιμάσω τις δικές μου δυνάμεις. Μετά από δέκα χρόνια προέκυψε στην παράσταση “Αρίστος” η ανάγκη για μία περιοδεία και σκέφτηκα πολύ ότι θα ήθελα να δουλέψω με την μάνα μου. Ένιωσα ειδικά στο θεατρόφιλο κοινό πως δεν υπήρχε πια η ανάγκη να έχω αυτό τον φόβο. Δουλέψαμε μαζί και ήταν πολύ ωραίο».

«Ζω στιγμές με τους φίλους μου από τη σειρά, που στη ζωή μου δεν έχω και μου αρέσει αυτό. Δεν έχω κολλητούς φίλους που να μεγαλώνουμε μαζί. Είναι μια σειρά που γυρίστηκε με πολύ κόπο στην Αθήνα με την καραντίνα», είπε αναφορικά με τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Δανάη Μιχαλάκη

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται σε σχέση με την ηθοποιό που πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη.

Η σχέση τους έγινε γνωστή από την ίδια την ηθοποιό, όταν εκείνη τον τάγκαρε σε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν ο φωτογράφος της.

«Εγώ και η λαδένια. ? @papageorgiou_g81», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα τηςφωτογραφίας.

Στην ερώτηση αν ενδέχεται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι, εκείνος απάντησε:

«Δεν έχουμε καταλήξει για γάμο το καλοκαίρι, γιατί επηρεάζει ο Covid σε όλο αυτό. Το τρενάρουμε ακόμα και ανάλογα τα μέτρα που θα υπάρχουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This