Ανάρτηση – «fuego» από την Φουρέιρα για την διαδήλωση των πολιτών στο Σύνταγμα

Στο πλευρό των διαδηλωτών η γνωστή τραγουδίστρια

Must Read

Στο πλευρό των πολιτών που διαδήλωσαν υπέρ των Δημοκρατικών δικαιωμάτων και κόντρα στον αυταρχισμό, στέκεται η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Η τραγουδίστρια της ποπ που είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στην Ισπανία, είναι γνωστή εκτός από τα μουσικό της ταλέντο, για την στήριξή της σε άτομα που έχουν υποστεί  εκβοβισμό και ρατσισμό αλλά και προς όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

«Υπέροχα πλάσματα»

Με ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια με ταπεραμέντο ομώνυμο του τραγουδιού της «Fuego», δημοσίευσε μια φωτογραφία από την μεγάλη διαδήλωση χιλιάδων πολιτών στο Σύνταγμα η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο της «Ημέρας Δράσης για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα και ενάντια στον αυταρχισμό». Η Φουρέιρα θέλησε να εκφράσει την αμέριστη στήριξή της στους διαδηλωτές, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε «υπέροχα πλάσματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This