Την πόρτα της Κατερίνας Λιόλιου χτύπησε ο έρωτας – Τι είπε για την νέα της σχέση η τραγουδίστρια (video)

Must Read

Την αποκάλυψη ότι είναι ερωτευμένη έκανε η Κατερίνα Λιόλιου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στο Σου – Κου Family», το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν το κλείσιμο δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει που αφιερώνει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει προηγουμένως. «Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω..» είπε, με την Αντελίνα να ρωτά αν πρόκειται για όσα είχαν ακουστεί για το Ντουμπάι, υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα, Όμορφα πράγματα, νέα» είπε η τραγουδίστρια.

Τότε η Αντελίνα τη ρώτησε, αν είναι κοντά στις ηλικίες και εκείνη της απάντησε: «Μη σου πω τον παίρνω και έναν χρόνο». Όσο για το αν η νέα της σχέση έχει να κάνει με κάποιο πρόσωπο από την showbiz, η Κατερίνα Λιόλιου είπε: «Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This