Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ» (video)

Must Read

Στην σχέση της με την αδερφή της και στην συμμετοχή τους στον φετινό κύκλο του YFSF, έκανε αναφορά η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη ζωή της, για το παιδί της και για τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του YFSF, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιάννη Δαλιανίδη

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερη από την Μπέτυ και όταν γεννήθηκε η Μπέτυ εμένα μου δόθηκε η ευθύνη να την προσέχω. Οπότε από 5 χρονών λειτουργούσα ως μικρή μαμά της. Σε τι να την ανταγωνιστώ στο ύψος; Έχει το ύψος της, έχω το ύψος μου γίνεται να φτάσω το ύψος της, δεν γίνεται. Στο ταλέντο; Σε τι, έχω την προσωπικότητα μου, έχει την δική της» είπε.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Γιάννη Δαλιανίδη. «Ο Γιάννης Διαλανίδης όταν με γνώρισε ήθελε να με υιοθετήσει όμως δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους γονείς μου. Είχαμε μία πολύ αληθινή και ουσιαστική επαφή από την πρώτη στιγμή που τον είδα και με είδε» σημείωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This