Κατερίνα Ευαγγελινού: «Πλέον θεωρείται κανονική δουλειά να είσαι influencer» (video)

«Η ζωή της influencer είναι αρκετά δύσκολη και δημιουργική», είπε μεταξύ άλλων η «Μις Ελλάς 2007»!

Must Read

Μπορεί να τελείωσε τις σπουδές της ως Ειδικός Εφαρμογών Διαιτιτικής, όμως την κέρδισε η τηλεόραση και το μόντελινγκ. Η καριέρα της ξεκίνησε το 2007 όταν και έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του Ομίλου ΑΝΤ-1 κατακτώντας τον τίτλο της «Miss Hellas 2007».

Ο λόγος για την Κατερίνα Ευαγγελινού, η οποία μετά την κατάκτηση του τίτλου της μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης. Η γνωριμία της με το τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσω της παρουσίασης της ταξιδιωτικής εκπομπής «VIA Travel Fashion», όπου μεταξύ άλλων περιελάμβανε και θέματα μόδας.

Παράλληλα όμως με την τηλεόραση, δεν έπαψε να ασχολείται με τον λαμπερό χώρο της μόδας, καθώς πολύ συχνά ταξίδευε στο εξωτερικό για λογαριασμό μεγάλων οίκων μόδας.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» για την συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Κόσμος» και αποκάλυψε ότι ο διαγωνισμός ήταν στημένος.

«Ξέραμε από πριν ότι νικήτρια ήταν η Κινέζα. Αυτοί οι διαγωνισμοί δεν γίνεται να μην είναι στημένοι και να μην ξέρουν από πριν ποια θα είναι η νικήτρια», είπε αρχικά το μοντέλο στην εκπομπή.

Η Κατερίνα Ευαγγελινού δηλώνει ότι είναι επαγγελματίας influencer και εξηγεί πως είναι η συγκεκριμένη δουλειά.

«Η ζωή της influencer είναι αρκετά δύσκολη και δημιουργική. Πίσω της κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα. Παλαιότερα είχαμε τα περιοδικά. Η ίδια δουλειά που γινόταν για να βγει μια φωτογράφιση γίνεται τώρα για τα social media» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το αν αγχώνεται για τα ένσημα απάντησε πως έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία. «Πλέον θεωρείται κανονική δουλειά να είσαι influencer».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This