Ποιο κρύο; Μαζωνάκης και Σταθοκωστόπουλος συνεχίζουν απτόητοι τα μπάνια τους

«Θαλασσόλυκοι» παντός καιρού

Must Read

Συνεχίζονται οι βουτιές στα παγωμένα νερά της θάλασσας για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον καλό του φίλο Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Πρώτη η «Espresso» είχε γράψει πριν από λίγο καιρό ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης και ο γοητευτικός επιχειρηματίας δεν έχασαν το μπάνιο τους ούτε την ημέρα που έπεσαν χιόνια στην Αττική. Τόσο πολύ απολαμβάνουν την εν λόγω συνήθειά τους, η οποία κάνει αποδεδειγμένα καλό και στην υγεία τους!

Πρόσφατα, λοιπόν, που είχε και ήλιο, οι παπαράτσι τούς έστησαν καρτέρι σε παραλία των νοτίων προαστίων και τους απαθανάτισαν… εν δράσει. Ο αγαπημένος τραγουδιστής με το που βγήκε από τη θάλασσα φόρεσε αμέσως το μπουρνούζι του και μόλις στέγνωσε, έκανε και μερικές ασκήσεις γιόγκα για να… ισιώσει το κορμί.

Ο Μαζωνάκης δεν παρέλειψε το μπάνιο του ούτε και την Καθαρά Δευτέρα, στέλνοντας τις ευχές του για καλή Σαρακοστή μέσω Instagram από άλλη παραλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This