Μαριάννα Τουμασάτου: «Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι» (video)

Το αστείο περιστατικό που συνέβη με τους γονείς της!

Must Read

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 1992, μέσα από τη σειρά «Γυναίκες» ενώ την ίδια χρονιά, συμμετείχε και σε δύο επεισόδια της σειράς «Τμήμα Ηθών». Έκτοτε έχει συμμετάσχει αλλά και πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και η καριέρα της σημείωσε ανοδική πορεία.

Ο λόγος για την ηθοποιό Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία για κάποια χρόνια αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τα τηλεοπτικά δρόμενα. Αυτήν την περίοδο την απολαμβάνουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «H Φωτογραφία Της Ζωής Μου».

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», και αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και το πως την βιώνει η κόρη της.

«Το παιδί μου είναι όλη μέρα μπροστά σε μια οθόνη. Θέλω να τελειώσει η καραντίνα και να μην ξαναβρεθεί ποτέ μπροστά σε οθόνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια με αφορμή την νέα της εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόβαλε φωτογραφίες από τη δική της ζωή. Αναφερόμενη στους γονείς της δήλωσε:

«Η μητέρα μου είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τρυφερή και αγαπησιάρα. Kαι πολύ επίμονη. Και ο πατέρας μου και η μητέρα μου έχουν τρελαθεί με την κόρη μου. Οι γονείς μου μοιάζουν μεταξύ τους. Κάποτε κάποιος της ζήτησε στο γάμο από τον πατέρα μου γιατί την πέρασε για αδελφή του. Η μητέρα μου έχει καλλιτεχνικές τάσεις. Ο μπαμπάς μου όταν τραγουδάει, νομίζεις ότι στρίβει τρόλεϊ», είπε χαριτολογώντας.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αν δεν ακολουθούσε το επάγγελμα του ηθοποιού, θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Δεν ήμουν καλή μαθήτρια στο σχολείο δεν μου άρεσε το διάβασμα. Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήμουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ακόμα και για να κουβαλάω νερό! Με αφορά η πολιτική. Είναι ένα πράγμα που μου αρέσει και με ενδιαφέρει. Στην πολιτική θα ήμουν ξεροκέφαλη αλλά θα έκανα αυτό που πίστευα», τόνισε.

«Ο αδελφός μου πάντα με προστάτευε. Είναι ο λατρεμένος μου. Είναι προστατευτικός αλλά όχι παρεμβατικός. Νιώθει ασφαλής επειδή ξέρει ότι στη ζωή μου υπάρχει ο Αλέξανδρος», είπε όσον αφορά τον αδερφό της Γρηγόρη Τουμασάτο, ο οποίος είναι εξίσου ηθοποιός.

Σχετικά με τις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας αλλά και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου, η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε: «Αν το κάνεις σε ένα κορίτσι 22 χρονών είναι αλλιώς από μια μεγαλύτερη γυναίκα που μπορεί να αντιδράσει. Πρέπει να είναι αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Τι πάει να πει τους κλειδώνεις την πόρτα; Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Δεν ήταν η κακιά στιγμή».

Δείτε επίσης: Μαριάνα Τουμασάτου: «Όποιος απλώνει χέρι στην αθωότητα, το κόβεις από τον ώμο»

Ένα από τα πρόσωπα που ήταν καλεσμένα στην εκπομπή της, ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Οι δυο τους γνωριζόντουσαν από παλιά και μάλιστα είχαν συνεργαστεί και στη σειρά «Τα φτερά του Έρωτα». Οι δυο ηθοποιοί λύγισαν όταν κάνανε μία αναδρομή στο παρελθόν, κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να συγκινηθεί.

«Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη γνωριστήκαμε όταν ήταν 11 χρονών. Στα γυρίσματα διαβάζαμε τα μαθήματα του σχολείου. Είναι καλός άνθρωπος έχει αντρίκια ψυχή», δήλωσε στην εκπομπή «The 2Night Show».

https://www.youtube.com/watch?v=V8gs3qGtEI0

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στη σειρά «Βέρα στο Δεξί» όπου και πρωταγωνιστούσαν. Ο σύζυγός της ηθοποιού αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις. Στην ερώτηση αν θα τον δούμε στην δική της εκπομπή, η Μαριάννα Τουμασάτου απάντησε: «Ο Αλέξανδρος δεν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Δεν το σκέφτηκα καν. Αφού είναι κάτι που δεν θέλει γιατί να τον πιέσω…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This