Στέργιος Λυμπέρης: Έκλαιγα για μήνες λόγω του εργασιακού bullying! Δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου» (video)

O Έλληνας τραγουδιστής που έκανε επιτυχία στο εξωτερικό και η συνεργασία του με τη Rihanna!

Must Read

Ο Στέργιος Λυμπέρης μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος στην Ελλάδα ωστόσο ο ίδιος έχει καταφέρει να κάνει τεράστια καριέρα στη Ρουμανία, Τουρκία και το Λίβανο.

Ο γνωστός ερμηνευτής ξεκίνησε το τραγούδι σε νεαρή ηλικία δίπλα στον πατέρα του, τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Σερραίο και μέχρι τα 16 του είχε εμφανιστεί σε διάφορα shows σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Τουρκία. Τραγουδίστρια ήταν και η μητέρα του από το Αγρίνιο Αγνή Κατελόγλου, ενώ νονά του είναι η διάσημη vocal coach Julie Massino.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, όπου έγινε σε ηλικία 15 ετών.

«Ξεκίνησα να τραγουδάω σε ηλικία 15 ετών στο Βουκουρέστι μαζί με τον πατέρα μου σαν χόμπι τα καλοκαίρια. Όταν γύρισα στην Αθήνα, τον Ιούλιο, πήγα στο Romeo που τραγούδαγε ο Γιώργος Γιαννιάς και ήταν εκεί ο Νικόλας Γιγουρτάκης. Εκείνος μου είπε να πω ένα τραγούδι μπροστά στον επιχειρηματία του μαγαζιού, τον κ. Βασιλειάδη και τελικά κατέληξα να μιλάμε στο γραφείο του. Τελικά δεν με πήρε εκεί αλλά μου πρότεινε να τραγουδήσω στο μαγαζί του στην Πάτρα. Δεν πήγα γιατί τότε πήγαινα λύκειο και δεν μπορούσα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη Ρόδο», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show», ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε σημαντική βοήθεια από τον Τούρκο ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Σουλεϊμάν», Χάλι Εργκέτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μεγάλη έκρηξη που έγινε στο Λίβανο και αναγκάστηκε να γυρίσει στην Ελλάδα με μία βαλίτσα.

«Είναι ολική η καταστροφή για μένα. Έφυγα από την Ελλάδα όταν ξεκίνησε η κρίση και ήταν δύσκολο να κλείσουμε δουλειά σε νυχτερινά κέντρα. Πολλοί νομίζουν ότι είμαι τυχερός που δούλευα στο εξωτερικό, αλλά τραγούδαγα με 70 δολάρια στη Ρουμανία και 150 στον Λίβανο», τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Στέργιος Λυμπέρης εκμυστηρεύτηκε ότι στο παρελθόν είχε βιώσει εργασιακό bullying.

«Υπήρχε καλλιτέχνης που με έχει κόψει δύο φορές από σχήμα, όπου είχα κλείσει με τον επιχειρηματία, επειδή θεώρησε ότι είμαι πολύ ψηλός. Έκλαιγα για μήνες, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό μου».

Ο Στέργιος Λυμπέρης εκτός από το τραγούδι, δημιουργεί κοσμήματα και αρώματα, ο ίδιος μάλιστα έχει συνεργαστεί και με την Rihanna.

«Την κυνηγούσα από το 2012 όταν ήμουν στην Αγγλία, ήμουν μεγάλος φαν της. Γνωριστήκαμε το 2015 και φόρεσε τα κοσμήματά μας. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με αυτά από τη γιαγιά μου. Έφτιαχνε ρούχα και καπέλα για τη Μαρία Κάλλας, για τη Ρένα Βλαχοπούλου. Όλα μας τα αρώματα έχουν μια ιστορία», είπε σχετικά με την συνεργασία που είχε με την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This