Απιστίες, κατάρες και απειλές! Οι γυναίκες που η Μαρία Αλεξάνδρου κατηγορεί για άγριο ξυλοδαρμό περνούν στην αντεπίθεση

Τι λέει η δικηγόρος που τρέχει τη σοκαριστική υπόθεση

Must Read

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso» αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό και τον εξευτελισμό που υπέστη το γνωστό μοντέλο Μαρία Αλεξάνδρου από ομάδα γυναικών. Οπως αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες η «Εspresso», η Αλεξάνδρου έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων γυναικών, σύμφωνα με τη μήνυση και τη μαρτυρία της ίδιας, καθώς μια παρέα την απήγαγε, την ξυλοκόπησε βάναυσα, την απείλησε με μαχαίρι και την εξευτέλισε κουρεύοντας τα μαλλιά της και σκίζοντας τα ρούχα της!

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

Η εξομολόγηση του γνωστού μοντέλου που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα μας ήταν ανατριχιαστική: «Το συμβάν έγινε τον περασμένο Μάρτιο στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Δεχόμουν απειλητικά μηνύματα επί μήνες. Μια μέρα με άρπαξαν με ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου και με πήγαν σε ένα απομονωμένο μέρος. Εκεί ήταν έξι γυναίκες, και άρχισε το βασανιστήριό μου. Αρχισαν να με χτυπούν δυνατά στο κεφάλι με τα παπούτσια τους, έβγαλαν μαχαίρι και με απείλησαν, πήγαν να μου σκίσουν τα ρούχα και με κούρεψαν, για να με ξεφτιλίσουν. Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό μου και τις απειλές μού έκλεψαν την τσάντα και τα κινητά τηλέφωνα. Δέχτηκα επίθεση καθαρά λόγω ζήλιας. Ολα αυτά έγιναν για έναν άνδρα… Πήγα αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα των Νέων Επιβατών και υπέβαλα μήνυση. Η υπόθεση έχει τραβήξει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης» είχε αποκαλύψει το γνωστό μοντέλο.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, που πήρε μεγάλες διαστάσεις, άρχισε να γίνεται σούσουρο στη Θεσσαλονίκη με τα ονόματα των φερόμενων ως θυτών, καθώς πρόκειται για πολύ γνωστά πρόσωπα της πόλης. Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της ομάδας γυναικών που φέρεται ότι κακοποίησαν βάναυσα τη Μαρία Αλεξάνδρου, μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα είχαμε γράψει και με τα νέα δεδομένα, η υπόθεση σχετίζεται με ερωτικό θρίλερ για τα μάτια ενός άνδρα.

«Ατυχές συμβάν» λέει η δικηγόρος

Η κυρία Ανάσογλου μιλώντας στην «Espresso» απαντά στις κατηγορίες της Μαρίας Αλεξάνδρου. «Καταρχάς άπαντες οι εντολείς μου εκφράζουν τη λύπη τους για το ατυχές αυτό συμβάν και δηλώνουν ακόμα μία φορά κατηγορηματικά τη μη εμπλοκή τους στο περιγραφόμενο από την παθούσα περιστατικό. Με γνώμονα πάντα την αλήθεια και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο θεωρούν άπαντες ότι οφείλουν να απαντήσουν και να περιγράψουν τα γεγονότα, τις αιτίες και τις αφορμές που οδηγήθηκε μια απλή ερωτική περιπέτεια σε ένα μαραθώνιο μηνύσεων εκατέρωθεν με στόχο πολλάκις τον εξευτελισμό και τον διασυρμό των εντολέων μου αλλά δυστυχώς και των ανήλικων τέκνων τους. Ενας εκ των εντολέων μου και σύζυγος της έτερης εντολέως μου σύναψε εφήμερη ερωτική σχέση με τη μηνύτρια. Κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης η εντολέας μου ανακάλυψε με χαρά ότι κατέστη έγκυος στο τρίτο της παιδί. Φυσικό επακόλουθο της ευάλωτης θέσης που ευρέθη ήταν η συγχώρεση προς το πρόσωπο του συζύγου της, ο οποίος επέστρεψε στην οικογένειά του και στη φροντίδα της κυοφορούσας συζύγου του και των άλλων δύο τέκνων τους. Δυστυχώς η μηνύτρια αρνήθηκε να δεχθεί τον χωρισμό αυτό και προχώρησε σε έναν “βομβαρδισμό” απειλητικών και υβριστικών μηνυμάτων που δεν είχαν στόχο μόνο αυτή αλλά και το αγέννητο παιδί της. Τα εν λόγω μηνύματα με τα οποία η μηνύτρια ευχόταν τον πρόωρο θάνατο του εμβρύου θα κατατεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης» λέει η κυρία Ανάσογλου και συνεχίζει:

«Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση συνεχίστηκε επί εννέα μήνες, με αποκορύφωμα τη γέννηση του τρίτου παιδιού των εντολέων μου και την επισφράγιση της σχέσης τους με μία κοινή δήλωσή τους για τη δύναμη της αγάπης και την ιερότητα της οικογένειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τότε, αυτή η παραπάνω ανάρτηση εξόργισε τη μηνύτρια, η οποία αρνούνταν να δεχθεί την πραγματικότητα καθώς και την απόρριψή της από τον εντολέα μου, με αποτέλεσμα τη διασκευή ενός σεναρίου με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους. Μάλιστα τη μέρα κατάθεσης της μήνυσης η εντολέας μου ήταν λεχώνα και κλινήρης λόγω αιμορραγίας. Δυστυχώς ούτε αυτό τη σταμάτησε και συνέχισε την επιθετική τακτική της βομβαρδίζοντας άπαντες με υβριστικά μηνύματα και απειλές. Η εντολέας μου απάντησε με μήνυση που κατέθεσε στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Με λύπη διαπιστώνω, σύμφωνα με τις αναφορές των εντολέων μου, ότι μέχρι σήμερα, έναν χρόνο μετά, η κατάσταση δεν έχει εκτονωθεί. Αποστέλλονται σε καθημερινή βάση απειλητικά και υβριστικά μηνύματα που έχουν ως στόχο την οικογένεια των εντολέων μου αλλά και το οικείο περιβάλλον τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας σεβασμός ούτε προς τα ανήλικα τέκνα της οικογένειας, τα οποία τυχαία απάντησαν σε μία κλήση της μηνύτριας και άκουσαν τις απειλές και τις εξυβρίσεις της.

Για ακόμη μία φορά οι εντολείς μου δηλώνουν ότι όλες οι διαφορές τους με τη μηνύτρια θα λυθούν στη Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύονται απόλυτα. Εν κατακλείδι, εύχονται στη μηνύτρια να πει την πλήρη αλήθεια για όλα τα συμβάντα και να βρει το κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της στο πρόσωπο ενός συντρόφου που θα την αγαπά αληθινά, όπως αξίζει σε κάθε γυναίκα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This