Νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα παιδικά του χρόνια!

ΕΡΤ και ΑΝΤ1 διεκδικούν τη νέα σειρά

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα επιστρέψει στο Αχλαδοχώρι Σερρών, τον τόπο καταγωγής του! Ο δημοφιλής σεναριογράφος των τηλεοπτικών παραγωγών «Στο Παρά 5», «Σαββατογεννημένες» και «Εθνική Ελλάδος», σύμφωνα με πληροφορίες, γράφει αυτή την περίοδο μια τηλεοπτική σειρά την οποία διεκδικούν η ΕΡΤ και ο ΑΝΤ1!

Μάλιστα, θα έχει πλούσια αυτοβιογραφικά στοιχεία από τα παιδικά και τα νεανικά του χρόνια στις Σέρρες, με τους γονείς του και τη μεγαλύτερη αδερφή του την Κική, η οποία είναι δικηγόρος και του έχει χαρίσει και μια ανιψιά.

Ο αγαπητός δημιουργός, που γεννήθηκε το 1972 στις Σέρρες, έχει μεγάλη αδυναμία στο χωριό του και σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για αυτό, αλλά και για το ότι σε ηλικία 15 ετών ο πατέρας του είχε κερδίσει 120.000.000 δραχμές στο Εθνικό Λαχείο: «Είχα μια πολύ όμορφη παιδική ηλικία, παιχνίδι, ξεγνοιασιά, αλάνες. Χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα, ήμουν πολύ καλός μαθητής. Θυμάμαι ιδιαίτερα τη Δ’ Δημοτικού, που μετακομίσαμε για μία χρονιά στην Ξάνθη, γιατί πήρε μετάθεση ο πατέρας μου. Ηταν τραπεζικός και η μητέρα μου δασκάλα. Και ενώ δεν γνώριζα κανέναν, οι συμμαθητές μου με δέχτηκαν αμέσως και έκαναν εύκολο κάτι τόσο δύσκολο. Η μητέρα μου είναι ιδιαίτερη, τα πάει πολύ καλά με τα οικονομικά, θα μπορούσε να δουλέψει στο υπουργείο Οικονομικών, και ο πατέρας είναι τόσο κοινωνικός – τον ξέρουν και οι πέτρες, κάτι που εγώ δεν το αντέχω».

Επίσης, είχε δώσει και άλλες λεπτομέρειες: «Μικρός έβλεπα στην τηλεόραση στίβο, Ολυμπιακούς Αγώνες και πολλές αμερικανικές κωμωδίες, πράγματα που ήταν για μεγαλύτερους. Παρακολουθώντας εκπαιδεύτηκα στην κωμωδία και έμαθα το τηλεοπτικό σενάριο. Στην εφηβεία μου ήμουν μοναχικός, κι ας ήμουν αρκετά δημοφιλής. Εμενα στο σπίτι και έβλεπα τηλεόραση. Σαν να έχτιζα το μέλλον μου. Στα 18 μου, ενώ διάβαζα για πανελλαδικές, πέρασα στη Νομική στο Αριστοτέλειο στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πήρα το πτυχίο. Ονειρευόμουν να γράψω μια κωμική σειρά σαν τις “Τρεις Χάριτες” και να παίξω έναν δεύτερο ρόλο, σαν αυτόν που έπαιζε ο Μιχάλης Ρέππας. Και τελικά το έκανα με τις “Σαββατογεννημένες”».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ, στην οποία αναμένεται να σταλούν τα κοστολόγια για να προχωρήσει η διαδικασία έγκρισης.

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για την τηλεοπτική επάνοδο του ηθοποιού και από τη μεριά του ΑΝΤ1. Η ιδιαιτερότητα στην πρόταση που έκανε ο ΑΝΤ1 για τη σειρά αφορά την ενσωμάτωσή της και στην καινούργια ψηφιακή πλατφόρμα του σταθμού. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτό το διάστημα ετοιμάζει την εκπομπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη δημόσια τηλεόραση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This