Σπάραξε η Μαρίνα Πατούλη: «Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο» (video)

«Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου…»

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι φήμες που θέλουν το ζεύγος Πατούλη να χωρίζει. Σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίνα Πατούλη μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», επιβεβαίωσε ότι ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη περνάει κρίση.

Νέες εξελίξεις όμως φαίνεται να έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με αυτό το θέμα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό», φαίνεται να μην τίθεται θέμα διαζυγίου.

«Το ζευγάρι περνάει κρίση περίπου 2,5-3 μήνες. Είναι τρεις μήνες σε διάσταση. Εγώ πώς το έμαθα; Με παίρνει πριν 3 μήνες ένας φίλος μου που νοικιάζει ένα σπίτι και μου είπε ότι ήρθε ο κ. Πατούλης να δει το σπίτι, γιατί μάλλον έχει φύγει από το σπίτι του. Προφανώς δεν το παίξαμε, γιατί δεν μας νοιάζει η προσωπική ζωή του άλλου.

Επειδή βγήκε ο κ. Ρώμας και είπε για το νοσοκομείο, ο Γιώργος Πατούλης δεν πήγε εκεί, γιατί η Μαρίνα δεν έμεινε μέσα. Η κ. Πατούλη πήγε στο νοσοκομείο κάποιες ώρες, δεν έκανε εισαγωγή. Εκείνος επικοινώνησε με τον γιατρό της. Κάνουν επίκληση γιατί έχουν ένα παιδί και δεν θέλουν να κάνουν τηλεοπτικό show. Δεν φταίει το κανάλι ή το μέσο, αν βγουν να μιλήσουν θα γίνουν τηλεοπτικό show, αν δεν βγουν δεν θα γίνουν. Ο κ. Πατούλης, χθες Κυριακή, βρέθηκε με το παιδί του. Δεν υπάρχει διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε σήμερα στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της, ύστερα από την εισαγωγή της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο υγείας, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την καρδιά της.

«Δεν είμαι καθόλου καλά. Έχω ένα καρδιακό πρόβλημα και με το όλο στρες δεν νιώθω καλά», τόνισε μιλώντας στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κρίση του γάμου της, αποκαλύπτοντας ότι εδώ και δυόμιση μήνες δεν έχει καμία επαφή με τον σύζυγό της.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν», είπε έντονα φορτισμένη.

«Ένα ωραίο απόγευμα μου ανακοίνωσε ότι θέλει να μείνει μόνος του και να έχει την ψυχική του ηρεμία. Από εκεί και έπειτα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου», δήλωσε αναφερόμενη την ημέρα που ο Γιώργος Πατούλης εγκατέλειψε την οικεία του και πρόσθεσε:

«Σύζυγοι μπορεί να μην είμαστε. Μπορεί να ήμουν ανάξια σύζυγος, αλλά γονείς θα είμαστε για πάντα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή και είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι. Πρέπει να διαχειριστώ τον προσωπικό μου πόνο, το παιδί μου και το θέμα της υγείας μου…

Ο Γιώργος είναι ο άντρας της ζωής μου και νιώθω συντετριμμένη. Είναι σαν να περνάω έναν θάνατο και ο ζωντανός θάνατος είναι ακόμη χειρότερος».

Ερωτηθείσα για το αν υπήρξε κάποια τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους, απάντησε: «Εγώ ως γυναίκα θεωρώ ότι σε μια πορεία γάμου 35 χρόνων μπορεί να υπάρξουν τρίτα πρόσωπα. Η γυναίκα κρατά το σπίτι της. Και νομίζω γίνομαι κατανοητή. Δεν με αφορά το τρίτο πρόσωπο. Η οικογένεια είναι πάνω από τα τρίτα πρόσωπα. Εγώ αυτήν τη στιγμή –χωρίς να ξέρω τον λόγο – δεν έχω τη δυνατότητα να διαχειριστώ το σπίτι μου, την οικογένειά μου, τον αυτοσεβασμό μου και την αξιοπρέπειά μου. Μια από τις μεγαλύτερες μορφές βίας είναι η βία της σιωπής. Όταν ο άλλος δεν σου μιλά σε απαξιώνει. Και για ποιον λόγο θα ήθελα να ξέρω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This