Ο Κακούρης πέταξε τα κοστούμια που φοράει στο «Διαφάνι» και έγινε «Κολοκοτρώνης»!

Ο... Δούκας του Μοριά!

Must Read

Ο Δούκας Σεβαστός έγινε… Θεόδωρος Κολοκοτρώνης! Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης αποχωρίστηκε για λίγο τα κομψά κοστούμια που φοράει ο ήρωάς του (και άρχοντας του θεσσαλικού κάμπου) στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» και έβαλε τη φουστανέλα με αφορμή ένα μεγάλο αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής Aikor για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στις backstage φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίζεται «μεταμορφωμένος» στον Γέρο του Μοριά να μελετάει το κείμενό του, λίγο πριν από την έναρξη του γυρίσματος και της φωτογράφισής του.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το «κλικ» δεν έμεινε ασχολίαστο από τους πολυάριθμους fans του Λεωνίδα Κακούρη. Μεταξύ αυτών ήταν και η Μαρία Κορινθίου, η οποία πρωταγωνιστεί στο ίδιο πρότζεκτ ως Μπουμπουλίνα.

«Κολοκοτρώνη μου εσύ» σχολίασε η γνωστή ηθοποιός, η οποία μαζί με την ιδρύτρια της Aikor Productions Μαριάμ Νίκου έχουν βάλει τη δημιουργική σφραγίδα τους σε πολλά ξεχωριστά concepts των περιοδικών της εταιρίας παραγωγής. Στο αφιέρωμα για το 1821, ωστόσο, φαίνεται ότι ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τις ιδέες τους.

Πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, πάντως, η Μαρία Κορινθίου δεν γινόταν να μην πάρει και η ίδια μέρος στις «μεταμορφώσεις» του εν λόγω πρότζεκτ, επιλέγοντας να ενσαρκώσει μπροστά στον φακό μια από τις πιο σπουδαίες ηρωίδες της Ελληνικής Επανάστασης, τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This