Τετάρτη 16/6/2021

Σοφία Μουτίδου: «Μου έλεγαν ότι αν συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλλιπίδη θα φτύσω αίμα» (video)

«Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας»

Η Σοφία Μουτίδου είναι μία ηθοποιός που δεν μασάει τα λόγια της και πολλές φορές έχει δεχθεί αρνητική κριτική λόγω της τοποθέτησης της για θέματα τα οποία την απασχολούν. Μέσω του καναλιού της στο YouTube έχει αναφερθεί πολλές φορές στα καίρια θέματα της χώρας μας.

Η ίδια σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει τον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Κατ’ αρχάς κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και μόνο που μπήκαν αυτοί οι τόσο ισχυροί άνθρωποι στη θέση τους, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο “φέρε μου ρε το νερό” και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το “ρε”. Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες. Ο φόβος φυλά τα έρμα. Αν περιμένουμε να σεβαστεί κάποιος κάτι δεν θα σεβαστεί τίποτα», είπε αρχικά στην εκπομπή.

«Θα σου πω πολύ έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα»

Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους ηθοποιούς που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο λόγω των κακοποιητικών τους συμπεριφορών. Με ειλικρίνεια μίλησε για όσα γνώριζε η ίδια πριν ξεσπάσει το τσουνάμι καταγγελιών.

«Θα σου πω πολύ έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν ότι αν θα δουλέψω θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα.

Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, γενικώς, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κ.Σ δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο The Booth. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας και τοποθετήθηκα κιόλας. Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα. Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Ούτε υπήρξε κάποιο σχόλιο και κάποιος υπαινιγμός. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από που σου έρχεται», είπε και πρόσθεσε:

«Βλέπω σίριαλ και λέω ο κόσμος θα βλέπει και θα λέει τώρα “εσύ είσαι εντάξει τώρα “. Για οποιονδήποτε θα έχει μπει η βρώμα. Αυτό έχουν όμως οι επαναστάσεις. Όταν βάλεις ένα νέο σοκαριστικό θα υποστείς για λίγο καιρό βρώμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό εργασιακού bullying, το οποίο την ανάγκασε να φύγει τελείως από την παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

«Ο λόγος που έφυγα από το “Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή” ήταν ένα περιστατικό εργασιακού bullying. Συνέβη κάτι σε κάποιον άλλον και παραιτήθηκα εγώ», είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ