Δυσοίωνες οι προβλέψεις στα στοιχήματα για την ελληνική συμμετοχή στη Εurovision

Έρχεται «euro-κουβάς»...

Must Read

Μπορεί οι eurofans να υποδέχτηκαν με θέρμη το τραγούδι «Last Dance», με το οποίο η Stefania θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη φετινή Eurovision, ωστόσο οι προβλέψεις από τα γραφεία στοιχημάτων για την ελληνική συμμετοχή δεν είναι και τόσο ευοίωνες.

Συγκεκριμένα, ο «Τελευταίος Χορός», όπως μεταφράζεται ο τίτλος του τραγουδιού, φαίνεται να περνά στον τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ στις 22 Μαΐου, όμως, σε ό,τι αφορά τη γενική κατάταξή του στον διαγωνισμό, τα στοιχήματα δείχνουν αυτή τη στιγμή 15η θέση. Η Stefania θα εμφανιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, στις 20 Μαΐου, όπου τα στοιχήματα προβλέπουν άνετη πρόκρισή της, και μάλιστα στην πέμπτη θέση μεταξύ των 10 χωρών που παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση του θεσμού εκείνο το βράδυ.

Τα προγνωστικά

Από την άλλη μεριά, το πολυσυζητημένο -εξαιτίας των αντιδράσεων που προκάλεσε σε εκκλησία και χριστιανικές ομάδες- «El Diablo» και η ερμηνεύτριά του Ελενα Τσαγκρινού, που είναι η φετινή πρόταση της Κύπρου, μοιάζει να βρίσκουν μεγαλύτερη απήχηση.

Η Κύπρος θα διεκδικήσει την πρόκριση στον πρώτο ημιτελικό, στις 18 Μαΐου, όπου τα προγνωστικά λένε πως θα την κερδίσει με άνεση, κατακτώντας την τέταρτη θέση μεταξύ των 10 χωρών που προκρίνονται το εν λόγω βράδυ. Οσο για τον τελικό της 22ας Μαΐου, το «El Diablo» φιγουράρει αυτή τη στιγμή στην 9η θέση της γενικής κατάταξης. Σύμφωνα με τον πίνακα αποδόσεων του eurovisionworld, η Μάλτα φαίνεται ότι έχει αυτή τη στιγμή μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει την πρώτη θέση στη Eurovision. Η πληθωρική Destiny με το τραγούδι «Je Me Casse», σε αγγλικό στίχο με γαλλικό ρεφρέν, φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η νέα μεγάλη πρόκληση για τη Stefania, λοιπόν, είναι να ανατρέψει τα στοιχήματα. Αλλωστε, η χαμηλή θέση που της δίνουν οφείλεται και στο γεγονός ότι τα γραφεία στοιχημάτων λαμβάνουν υπόψη τους τις θέσεις που έχει κατακτήσει μια χώρα τα τελευταία χρόνια. Και, δυστυχώς, η Ελλάδα μας το 2018 δεν προκρίθηκε καν στον τελικό, ενώ το 2019 τερμάτισε στην 23η θέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This