Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Ινδία μου επιτέθηκαν 3-4 για να με απαγάγουν» (video)

«Χρησιμοποίησα βία για να ξεφύγω»

Must Read

Τελειώνοντας το σχολείο, σε ηλικία 18 ετών, ξεκίνησε να σπουδάζει οικονομικά ενώ ένα χρόνο μετά πέρασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ελλάδα εγκαταστάθηκε στην Αμερική, αρχικά στην Νέα Υόρκη και αργότερα στο Λος Αντζελες, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής, σκηνοθεσίας και κινηματογράφου .

Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Αμερική πέρασε από οντισιόν για κάποιο ρόλο στις επιτυχημένες σειρές «True Blood» και «Spartacus», όμως η άδεια παραμονής του στη χώρα στάθηκε εμπόδιο για να συμμετάσχει σε κάποια από τις σειρές και τελικά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο Νάσος Παπργυρόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και λίγο αργότερα συμμετείχε και στο reality Nomads. Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του παρουσία ήταν στο μουσικό talent show «J2US», όπου διαγωνίστηκε ως ντουέτο μαζί με τη Josephine και αναδείχτηκαν οι νικητές της σεζόν.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» η οποία θα προβληθεί σήμερα, ωστόσο η εκπομπή «Happy day» πρόβαλε αποκλειστικό απόσπασμα, όπου ο Νάσος Παπαργυρόπουλος περιγράφει την σοκαριστική στιγμή που πήγε να πέσει θύμα απαγωγής κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που είχε στην Ινδία.

«Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πολύ άσχημα χωρίς νοσοκομεία, ήμουν 5 μέρες στο πάτωμα χωρίς να ξέρω τι έχω στην Ινδία. Την τελευταία φορά που πήγα στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν.

Ο τρόπος που ταξιδεύεις στην Ινδία για να πας στα μέρη που θέλεις είναι το τρένο. Εκεί λοιπόν στέκονται ψεύτικοι ελεγκτές που σε παραπέμπουν αλλού. Έτσι την πάτησα κι εγώ. Τους ρώτησα που βγάζουμε εισιτήρια και μου είπαν έξω από τον σταθμό. Πήγα κι εγώ στο ψεύτικο τουριστικό περίπτερο. Ήταν μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε να σε στείλει κάπου κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Πακιστάν. Τότε εγώ ήξερα ότι όλα αυτά τα μέρη είχαν πάρα πολύ χιόνι και ήταν κλειστά και είχαν κατολισθήσεις και κατάλαβα ότι μου έλεγαν ψέματα.

Ο στόχος τους ήταν η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Όταν κατάλαβα τι συμβαίνει και πήγα να φύγω μου κλείσαν τον δρόμο 3-4 επιθετικά μέσα στο γραφείο κι εκεί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω λίγο βία. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω. Μπήκα μέσα σε ένα ταξί όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να φύγω.

Θεώρησα τον εαυτό μου υπεύθυνο διότι μετά από τόσα ταξίδια έπρεπε να έχω καταλάβει λίγο πιο νωρίς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This