Όταν η Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλης Γκουρούσης περιέγραφαν τη ληστεία και τον άγριο ξυλοδαρμό (video)

To ζευγάρι είχε δεχτεί άγρια επίθεση από ληστές μέσα στο σπίτι του στη Βάρη

Must Read

Το άγριο μένος των διαρρηκτών που εισέβαλλαν στο σπίτι τους βίωσαν πριν μερικά χρόνια η γνωστή τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της και θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για το μεγάλο ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού τον Νοέμβριο.

Το διάσημο ζευγάρι είχε μιλήσει σε εκπομπές και μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επίθεση που δέχτηκε από ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στην οικοία τους στη Βάρη. Με φανερά τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό, ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη περιέγραψαν τις στιγμές τρόμου που έζησαν μέσα στο ίδιο τους τους το  σπίτι: «Με αρπάζει από τα μαλλιά, με ρίχνει στο κρεβάτι, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Μου έδωσε μια γροθιά στο κεφάλι, έχω μώλωπες. Μου είπε ”σκάσε μωρή” και πήγα στο κρεβάτι μου φοβισμένη ενώ έβλεπα τον άντρα μου αιμόφυρτο» περιέγραψε η γνωστή τηλεπερσόνα.

Δείτε επίσης: Βόμβα! Συνελήφθη ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το μεγάλο ριφιφί στις θυρίδες του Ψυχικού

«Εχω κάταγμα στα ζυγωματικά και στη μύτη και δύο σπασμένα πλευρά. Είμαι χτυπημένος άγρια και θα περάσει καιρός για να αναρρώσω. Για το ψυχολογικό μέρος δεν το συζητώ. Ειδικά η Τέτα έχει μεγάλο πρόβλημα και δεν μπορεί να μείνει μόνη της στο σπίτι» είχε δηλώσει στην Espresso ο Βασίλης Γκουρούσης. Σύμφωνα με τον ίδιο οι ληστές τον χτυπούσαν δίχως έλεος για σχεδόν 16 λεπτά: «Ο ένας με χτυπούσε με γαλλικό κλειδί, ο άλλος με ένα ανάποδο κλομπ κι ο τρίτος μου έριχνε κλοτσιές και μπουνιές για να με ακινητοποιήσουν. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, μπήκαν στο σπίτι με σκοπό να βρεθούν στην κρεβατοκάμαρα, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και νομίζω πως ήξεραν ακριβώς πού θα χτυπούσαν με τη βαριοπούλα, την οποία είχαν φέρει μαζί τους» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης και προσθεσε ότι αναγκάστηκαν να κάνουν το σπίτι τους φρούριο και να προσλάβουν δύο σεκιούριτι.

https://vimeo.com/528319007

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This