Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Σκέφτομαι να ερμηνεύσω τα τραγούδια του Παντελή που υπάρχουν στο συρτάρι» (video)

Τι είπε για το γεγονός ότι η φωνή του μοιάζει με εκείνη του αδερφού του!

Must Read

Τα βήματα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη ακολουθεί ο μικρός αδερφός του Κωνσταντίνος, καθώς ο 19χρονος Παντελίδης εδώ και λίγα χρόνια έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τραγούδι.

Η ομοιότητα στη φωνή του με εκείνη του αδικοχαμένου αδερφού του, γίνεται πλέον αντιληπτή στα αυτιά όλων.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Νight Show» και μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική, αποκαλύπτοντας πως είχαν σχεδιάσει με τον αλήστου μνήμης αδερφό του, να τραγουδήσουν και μαζί.

«Καμία επαφή δεν είχα τότε με το τραγούδι. Έπαιζα πολύ κιθάρα, με είχαν γράψει οι γονείς μου και ο Παντελής σε ωδείο, έτσι ώστε στο μέλλον να μπορώ να μπω στη δουλειά με εκείνον. Ο μπαμπάς ενέπνευσε τον Παντελή στη μουσική κι εγώ από τον Παντελή. Ο μπαμπάς παίζει αρμόνιο και έπαιζε και κιθάρα. Οι γονείς μου φώναζαν στον Παντελή σταμάτα, θέλουμε να κοιμηθούμε κλπ, όταν ήμασταν όλοι στο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την απόφασή του να βγει αυτήν την περίοδο στο προσκήνιο, ο ίδιος δήλωσε ότι «ξεκίνησε για πλάκα, στην καραντίνα. Βλέπαμε τον Φίλιο να ανεβάζει βίντεο στο Youtube με κιθάρα κλπ και λέω κάτσε να το κάνω κι εγώ. Δεν περίμενα να γίνει αυτό το μπαμ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η φωνή του θυμίζει πολύ την φωνή του αδερφού του.

«Συμφωνώ ότι μοιάζουν οι φωνές μας με τον Παντελή, αλλά και ο τρόπος ομιλίας μου είναι πολύ κοντά στη φωνή που βγάζω όταν τραγουδάω. Με τον αδερφό μου έχουμε παίξει μαζί κιθάρα στο σπίτι όχι κάπου δημόσια. Είναι σημαντικό το ταλέντο, όμως χρειάζεται και πολλή δουλειά», τόνισε ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Φήμες θέλουν τον Παντελή Παντελίδη να έχει αφήσει πολλά τραγούδια έτοιμα, τα οποία δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να ερμηνεύσει. ο Κωνσταντίνος επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες λέγοντας πως ενδεχομένως να τα τραγουδήσει εκείνος.

«Το πολλά είναι κάτι σχετικό. Υπάρχουν τραγούδια όχι γραμμένα στο στούντιο. Είναι από στίχους σε χαρτιά και από ηχογραφήσεις σε κινητά. Σκέφτομαι να βγάλω από τα τραγούδια του Παντελή, γιατί όχι κι όλα από αυτά που υπάρχουν στο συρτάρι. Απλά στην αρχή ήθελα να βασιστώ στα δικά μου τραγούδια», δήλωσε στον παρουσιαστή της εκπομπής, ενώ για την πηγή έμπνευσης των τραγουδιών του Παντελή ανέφερε:

«Ένα τραγούδι ο Παντελής το είχε γράψει επειδή του είχαν κάνει μία αναπάντητη κι εκείνος φαντάστηκε ότι ήταν από τον άνθρωπο που ήθελε. Μπορεί να ήταν από τη θεία από το Αγρίνιο».

Ο νεαρός τραγουδιστής μάλιστα αποκάλυψε και το δώρο που του είχε πάρει ο αδερφός του και το κρατάει σαν γούρι μέχρι σήμερα.

«Αυτό που μου είχε πάρει ήταν ένας παπαγάλος, ήταν κίτρινος επειδή είμαστε ΑΕΚ. Ήμασταν τόσο δεμένοι που είχαμε βγάλει μόνο μια φωτογραφία οι δυο μας. Ήμουν η παρέα του. Με έπαιρνε από 5 χρονών στα live και κοιμόμουν στα τραπέζια. Είναι τρομερό να θαυμάζεις ένα μέλος της οικογένειάς σου», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This