Έγκυος η Ειρήνη Μερκούρη!

Σε πελάγη ευτυχίας με τον σύζυγό της

Must Read

Εβαλε στην άκρη τη δουλειά της ως τραγουδίστρια, θέτοντας σε προτεραιότητα τον άντρα της ζωής της. Στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 η Ειρήνη Μερκούρη παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τον γιατρό Γιάννη Κουτσόπουλο στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη Μανταμάδου, στη Λέσβο, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για τη δημιουργία μιας ευτυχισμένης οικογένειας.

Σήμερα, περίπου πέντε χρόνια μετά, η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αποκλειστική είδηση της εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας! Κάπως έτσι η ευτυχία του ζευγαριού αναμένεται να ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες, όταν θα υποδεχτεί τον καρπό του γάμου του. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, η αγαπημένη τραγουδίστρια με τις μεγάλες επιτυχίες, που άφησε τις πίστες και τη δισκογραφία, αν και βρισκόταν ακόμη στο pick της καριέρας της, αισθάνεται ευλογημένη που θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καθώς θεωρεί ότι ο προορισμός της γυναίκας είναι ακριβώς αυτός: Να γίνει μάνα!

Ιδιαίτερα χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη είναι φυσικά και ο Γιάννης Κουτσόπουλος, ο οποίος προσέχει την αγαπημένη του σαν τα μάτια του.Το ζευγάρι κρατά πολύ χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, καθώς ο γιατρός της καρδιάς της Ειρήνης δεν αγαπά καθόλου τη δημοσιότητα, γεγονός που εκείνη αντιμετωπίζει με σεβασμό.

Η γνωριμία τους

Μιλώντας για τον αγαπημένο της σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της πριν από μερικά χρόνια, η Ειρήνη Μερκούρη είχε αποκαλύψει πως γνωρίστηκαν όταν είχε πάει στο ιατρείο του μαζί με την αδελφή της, προκειμένου η τελευταία να κάνει κάποιες εξετάσεις. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και η τραγουδίστρια κολακεύτηκε, αλλά δεν του το έδειξε. Λίγες ημέρες μετά ο Γιάννης τής έστειλε μήνυμα ζητώντας της να βγουν, αλλά η Ειρήνη δεν ανταποκρίθηκε αμέσως. Ο γιατρός επέμεινε και η τραγουδίστρια έπειτα από αρκετό καιρό υπέκυψε τελικά στο φλερτ του. Ακολούθησε ο γάμος τους στη Λέσβο και από τότε ζουν στη Βούλα, κρατώντας την καθημερινότητά τους μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This