Ο Μαυρίδης θα ντυθεί (;) «Ninja Warrior» για χατίρι του Alpha

Must Read

Μπορεί το «The Battle of the Couples» να πήγε άπατο, όμως ο Alpha δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τα ριάλιτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του καναλιού αναζητούν νέα φορμάτ και ένα εξ αυτών είναι το «Ninja Warrior», τα δικαιώματα του οποίου είχε πάρει πριν από χρόνια ο ΑΝΤ1, αλλά τελικά τα άφησε για να επενδύσει σε άλλα προγράμματα, αφού η παραγωγή του είναι ιδιαίτερα ακριβή!

Επί ΑΝΤ1 ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν το πρόσωπο που έβλεπαν ως παρουσιαστή, καθώς ο πρώην παίκτης του «Nomads» τα πήγαινε καλά με τα αθλήματα και την παρουσίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον ίδιο παρουσιαστή σκέφτεται και ο Αlpha για το «Ninja Warrior», το οποίο προβάλλεται στην Αμερική εδώ και δέκα χρόνια, με πολύ υψηλά μερίδια τηλεθέασης, με τους διαγωνιζομένους να ξεδιπλώνουν τις αθλητικές τους ικανότητες, μια και μέχρι να φτάσουν στη νίκη θα πρέπει να κάνουν από αναρρίχηση μέχρι και να πηδάνε μεγάλα εμπόδια! Το δεύτερο ριάλιτι που συζητά ο Alpha είναι ένα τύπου «Power of Love», αλλά πιο χλιδάτο και όχι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This