Lockdown – φίμωτρο καταγγελλει η επιχειρηματίας Αθηνά Κουιμτσίδου

Πώς κατέληξε στο κρατητήριο τη μέρα των Θεοφανίων, παρότι φορούσε μάσκα και είχε στείλει μήνυμα για μετακίνηση.

Must Read

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας και μοντέλο Αθηνά Κουιμτσίδου, η οποία εναντιώνεται στα δικτατορικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, επανέρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγγέλλοντας μέσα από την «Espresso» τη στοχοποίησή της, που έφτασε ακόμα και στην άδικη, όπως λέει, κράτησή της στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επειδή πήγε να πάρει αγιασμό από την εκκλησία τα Θεοφάνια! Επίσης, καταγγέλλει ότι τις «κατέβασαν» τα προφίλ στα social media, επειδή αντιδρούσε στα μέτρα για τον κορωνοϊό.

  • Από τον
    Βαγγέλη Καράλη

«Τα Θεοφάνια πήγαμε να πάρουμε αγιασμό από τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης εγώ, η αδελφή μου και μια οικογενειακή μας φίλη. Βγαίνοντας από την εκκλησία, μας περίμενε ένα περιπολικό. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να δουν εάν είχαμε στείλει μήνυμα μετακίνησης. Ήμασταν σε όλα νόμιμες και τυπικές και, ενώ φορούσαμε μάσκα και είχαμε στείλει sms, μας έκαναν σωματικό έλεγχο, χωρίς φυσικά και πάλι να υπάρχει κάτι το μεμπτό. Τότε μας είπαν να μπούμε στο περιπολικό, ώστε να πάμε στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Όταν ρωτήσαμε τους αστυνομικούς για ποιο λόγο γίνονταν όλα αυτά, αποκρίθηκαν ότι επρόκειτο για εντολές που είχαν πάρει και, αναφορικά με εμένα, ότι υπήρχε άνωθεν εντολή. Με είχαν στα κρατητήρια από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Την αδελφή μου και τη φίλη μας τις άφησαν να φύγουν νωρίτερα.

Μάλιστα, μου πήραν το κινητό τηλέφωνο και δεν μπορούσα να μιλήσω ούτε με τον δικηγόρο μου. Μετά το αστυνομικό μέγαρο με μετέφεραν στην Ασφάλεια και εκεί τους ρώτησα τι συμβαίνει. Αποκρίθηκαν ότι παρακινούσα τον κόσμο μέσα από τα social media να πάει στον Αγιασμό των Υδάτων, στον Λευκό Πύργο. Με παρακολουθούσαν και έψαχναν αφορμή να με πάνε μέσα. Έπειτα από οκτώ ώρες και ενώ με είχαν στο κρατητήριο μου απάντησαν ότι ο εισαγγελέας “μου κάνει τη χάρη” να με αφήσει ελεύθερη» δηλώνει στην «Espresso» η επιχειρηματίας και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι τις «κατέβασαν» όλα τα social media, επειδή παρακινούσε τον κόσμο κατά των εμβολίων και της κυβέρνησης.

Το «χτύπημα»

«Μου “κατέβασαν” το facebook και το Ιnstagram, επειδή είμαι κατά του lockdown και των μέτρων της κυβέρνησης για τα εμβόλια και τον κορονοϊό. Είχα χιλιάδες ακολούθους και τώρα αναγκάστηκα να κάνω νέο προφίλ με το όνομά μου» τονίζει εξοργισμένη!

Μάλιστα, η Αθηνά Κουιμτσίδου δηλώνει ότι πέρασε κορονοϊό, ενώ αρνείται ότι πρόκειται για πανδημία. «Πέρασα και εγώ κορονοϊό και την τέταρτη μέρα ήμουν μια χαρά και έκανα γυμναστική μόνη στο σπίτι μου. Πιστεύω ότι είναι απλώς ένας ιός και όχι πανδημία» αναφέρει, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν θα σταματήσει να πολεμά τα μέτρα που κλείνουν τον κόσμο σπίτι και τον βυθίζουν στην απομόνωση και την κατάθλιψη! Nα υπενθυμίσουμε ότι η επιχειρηματίας είχε γίνει viral όταν, κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, κατέβηκε στον Λευκό Πύργο φορώντας στολή παραλλαγής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This