O… σύζυγος της Πηνελόπης στις «Άγριες μέλισσες» Σπύρος Σταμούλης φουλ ερωτευμένος με καθηγήτρια!

Γεια σου, κυρ εισαγγελέα, με την Αλίνα την ωραία!

Must Read

Ο εισαγγελέας στο Διαφάνι δεν έχει μάτια για την Πηνελόπη, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Πετεβή, αλλά για μια γυναίκα με εικαστικές ανησυχίες.

Οχι, δεν πρόκειται να δούμε νέες απιστίες στο σπιτικό του εισαγγελέα, μια και η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του Σπύρου Σταμούλη, ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, δεν είναι μέρος του… σεναρίου! Στην πραγματική του ζωή ο Σπύρος Σταμούλης -και όχι σε αυτή που εκτυλίσσεται στον θεσσαλικό κάμπο- είναι ερωτευμένος με καθηγήτρια ψηφιακού design σε γνωστή σχολή σχεδίου!

Με την Μαρία Πετεβή στις «Άγριες μέλισσες»

Η Αλίνα Βοϊτόβιτς (αυτό είναι το ονοματεπώνυμο της συντρόφου του Σταμούλη, όπως αποκάλυψε η «Realnews») προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό και γι’ αυτόν τον λόγο δεν είχε γίνει γνωστή! Οι δυο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη στην περιοχή του Γκύζη, έχοντας μάλιστα άλλους δύο συγκατοίκους που δεν είναι άλλοι από δύο γατάκια, τη Ρουσλάνα και τον Βελισσάριο. Οι μεγάλες αγάπες του ζευγαριού, εκτός από την τέχνη, είναι τα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία συνήθιζαν να κάνουν προ της πανδημίας και των περιορισμών λόγω του κορονοϊού, και η ρεμπέτικη μουσική. Οσοι είναι κοντά στον Σπύρο και στην Αλίνα λένε πως οι δυο τους ταιριάζουν πάρα πολύ!

Ο Σπύρος Σταμούλης (σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει πως είναι ακόμη… μικρός για γάμο) έχει σπουδάσει στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ η Αλίνα Βοϊτόβιτς διδάσκει γραφιστική, ψηφιακό design, self portrait και άλλες μοντέρνες τεχνοτροπίες σχεδίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This