Η κόρη του Βουτσά, Θεοδώρα, παντρεύτηκε «μυστικά» γιατί δεν είχε περάσει χρόνος από τον θάνατό του

Μυστικός γάμος

Must Read

Γάμος μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για την κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, στη Βουλιαγμένη το περασμένο φθινόπωρο, με γαμπρό τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού τους, Νίκο Πατινιωτάκη!

Τη σχετική αποκάλυψη για το ευτυχές γεγονός στη ζωή της κόρης του αείμνηστου ηθοποιού του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου, αποκάλυψε η «Real News», η οποία μάλιστα φιλοξένησε και δηλώσεις της.

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά, το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ηταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν» εξομολογήθηκε η ίδια με συγκίνηση.

Τα βαφτίσια

Mάλιστα, ήταν επιθυμία της ίδιας να γίνει ο γάμος στην Ελλάδα μαζί με τη βάφτιση της κόρης της. «Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας – Κωνσταντίνας, αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάλουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ».

Να σημειωθεί ότι ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Βούλας – Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο Μαίρη Φουρναράκη, η οποία ήταν επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά. «Ηταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά» εξομολογήθηκε η Θεοδώρα, λέγοντας πως αντί για μπομπονιέρες έδωσαν στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες, που ήταν το αγαπημένο γλυκό του αείμνηστου πατέρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This