Ελένη Κρίτα: «Αλίμονο αν δεν μπορεί κάποιος να φλερτάρει στη δουλειά» (video)

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε περισσότερα χρόνια μαζί», είπε μεταξύ άλλων για τον έρωτα της ζωής της, Μίμη Χρυσομάλλη.

Must Read

Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση την δεκαετία του 1980 κυρίως στην κρατική τηλεόραση, μεταξύ των οποίων «Η ζωή του Αττίκ», έγινε όμως ευρύτερα γνωστή το 2005 με τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε» όπου υποδύθηκε την Μαριλένα Δορκοφίκη.

Ο λόγος για την Ελένη Κρίτα, η οποία πρόσφατα την είδαμε να συμμετέχει στην σειρά του Alpha, «Αγγελική».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» και παραδέχτηκε ότι μετά την συμμετοχή της στην σειρά «Παρά Πέντε» ξεκίνησε η δεύτερή της καριέρα.

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός και μου έδωσε μια δεύτερη καριέρα καθώς είχα περισσότερες προτάσεις μετά κυρίως για κωμωδίες στην τηλεόραση. Είχα χρόνια να κάνω κάτι δραματικό», είπε αναφορικά με τον ρόλο της στην «Αγγελική».

Στην ερώτηση αν την φλερτάρουν η ίδια απάντησε: «Ναι και μου αρέσει αυτό. Σε ένα φλερτ που δεν μου αρέσει δείχνω στον άλλον τα όριά μου. Αλίμονο αν δεν μπορεί κάποιος να φλερτάρει στη δουλειά, μη φτάσουμε σε έναν νεοπουριτανισμό».

Τέλος, αναφέρθηκε στον έρωτα της με τον εξίσου ηθοποιό Μίμη Χρυσομάλλη, τον οποίο γνώρισε μέσα από την σειρά «Η ζωή του Αττίκ».

«Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του Ατίκ. Δεν περίμενα την σχέση που αναπτύχθηκε. Θεωρούσα ότι ήταν ένα ευχάριστο και ανώδυνο φλερτ, αλλά τελικά δεθήκαμε πολύ. Ήταν πολύ σημαντικός για μένα κι εγώ γι’ αυτόν. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Θα κάναμε γάμο για τυπικούς λόγους και αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι δεν προλάβαμε να ζήσουμε περισσότερα χρόνια μαζί», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This