Η Νέλλυ Ράι έκανε τον πιο «ξηγημένο» γάμο της χρονιάς (video)

Η εντυπωσιακή μάσκα που έφτιαξε μόνη της και το «γαμήλιο γλέντι» για δύο με... σούσι και καφέ σε takeaway

Must Read

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Νέλλυ Ράι παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της σε αυτή την δύσκολο περίοδο της πανδημίας όπου οι συναθροίσεις και το γλέντι είναι φυσικά απαγορευτικά.

Η νεαρή influencer που λατρεύει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της σε  βίντεο στο TikTok, αποφάσισε να κάνει πολιτικό γάμο και όχι μόνο δεν αγχώθηκε για την ξεχωριστή αυτή μέρα, αλλά πρόσθεσε την φαντασία και την δημιουργικότητά της στο νυφικό της σύνολο, λίγες ώρες πριν την μεγάλη στιγμή. Η  Νέλλυ έφτιαξε μια εντυπωσιακή, χειροποιήτη μάσκα με πέρλες, αγόρασε λουλούδια από το ανθοπωλείο και ετοίμασε την δική της ξεχωριστή ανθοδέσμη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης με τους δύο μάρτυρες και φυσικά γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο! Πώς; παραγγέλνοντας σε take away σούσι και καφέδες, ενώ όπως περιγράφει η Νέλλυ στο βίντεό της, το ζευγάρι από την ευτυχία του παραλίγο να ξεχάσει την γαμήλια τούρτα που είχε παραγγείλει. Πιο covid-free δεν γινόταν. 

«Έτσι απλά ευτυχισμένα» σχολίασε ευτυχισμένη στο TikTok και τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Δείτε στο βίντεο την προετοιμασία της:

@nelly_raiConcept of the day “Mr & Mrs” ? #justmarried #quarantinemarriage #keepitsimple #dayvlog #howdidigetmarried♬ original sound – nelly_rai

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This