Εύη Δρούτσα: «Με ενοχλεί ο Καρράς που έχει παχύνει τόσο» (video)

Η γνωστή στιχουργός εξέφρασε την πικρία της!

Must Read

Η Εύη Δρούτσα είναι μία στιχουργός με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Τραγούδια της έχουν ερμηνεύσει πετυχημένοι τραγουδιστές. Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από το μουσικό reality Fame Story, όπου ήταν στην κριτική επιτροπή. Ωστόσο τελευταία χρόνια αποφάσισε να απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα.

Η Εύη Δρούτσα μιλώντας στον Δημήτρη Παπανώτα και την εκπομπή «Happy Day», αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Η ίδια παρόλα αυτά δεν θέλησε να έχει κοινωνικές επαφές με τους τραγουδιστές, αλλά παραδέχτηκε ότι με μερικούς από αυτούς που συνεργάστηκε, έκανε παρέα.

«Με τον Στέφανο Κορκολή κάναμε πάρα πολλή παρέα. Ήμασταν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί σε ένα σπίτι. Με την Άννα Βίσση έκανα πολλή παρέα, όταν πρωτοχώρισε. Εξακολουθώ να είμαι φίλη της, αλλά δεν ήμουν φίλη της στο να πάμε να φάμε, να κάνουμε… Την εποχή που συνεργάστηκα με τον Αλκαίο, τον βρήκα πεταμένο σε ένα συρτάρι. Είπα στην εταιρία, ότι θέλω να τον πάρω και να τον φτιάξω. Είπα ότι θα κάνω τον Αλκαίο φίρμα», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια όμως εξέφρασε την πικρία της για αυτούς που συνεργάστηκε και δεν την έχουν πάρει ένα τηλέφωνο για να της ευχηθούν.

«Με ρωτάς αν με πήρε κανείς τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα; Εκτός από τον Τερζή» είπε και πρόσθεσε: «Τους star δεν τους υπολογίζω γιατί κάνουν ένα κακό, αισθάνονται ότι είναι star. Δεν έχω πίκρα που δε μου έδωσαν χρήματα, αλλά γιατί δεν σκέφτηκαν πως τους βοήθησα, να με έπαιρναν ένα τηλέφωνο τα Χριστούγεννα».

H Εύη Δρούτσα στο παρελθόν είχε ασκήσει κριτική για έναν ανερχόμενο τραγουδιστή σχετικά με τα κιλά του. Προκειμένου να το αιτιολογήσει αναφέρθηκε στον Βασίλη Καρρά λέγοντας: «Με ενοχλεί ο Καρράς που έχει παχύνει τόσο, δε μπορείς να είσαι τόσο παχύς και να μη μπορείς να αναπνεύσεις. Για σένα και τον άλλο που σε βλέπει»

https://www.youtube.com/watch?v=PyzZQHn1e8g

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This