Δάκρυσε η Ανθή Σαλαγκούδη με τα λόγια του πατέρα της: «Καμιά φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι» (video)

Must Read

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αδύναμες παίκτριες του Survivor. H πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας βγήκε πολλές φορές υποψήφια προς αποχώρηση, ωστόσο ψηφίστηκε πολλές φορές από το κοινό για να παραμείνει στο παιχνίδι. Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο ότι για την παραμονή της στο reality επιβίωσης ενεπλάκη ο πατέρας της Γιώργος Σαλαγκούδης, κάνοντας εκστρατεία υπέρ της.

Η Ανθή σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Tik Talk» και μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε μέσα από το παιχνίδι, αλλά και για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε στα social media.

«Έχασα την ψυχραιμία μου όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου. Ήταν η μοναδική φορά στο Survivor που δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν είχα καταλάβει τον χαμό στα social media. Το μόνο που ήθελα ήταν να μην στεναχωρηθεί η οικογένειά μου. Όταν βγήκα από το παιχνίδι ξεκίνησα με το Instagram που είναι το αγαπημένο μου. Είπα να αποφύγω να δω το Twitter. Ό,τι εμπεριέχει χιούμορ δεν με ενοχλεί. Τα προσβλητικά και τα χυδαία και κάποια απειλητικά μηνύματα είχαν φροντίσει η οικογένειά μου να τα κάνουν report», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν μου έχει συμβεί να με συναντήσει κάποιος εχθρός στον δρόμο. Οι αντιδράσεις είναι θετικές. Φοβήθηκα στην αρχή όταν είδα πολλά μηνύματα τέτοια και σφίχτηκα. Δεν πάει το μυαλό μου ότι κάποιος άνθρωπος μπορεί να μου κάνει κακό. Πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου αυτό τους δίνει την άνεση να κάνει κάτι τέτοιο».

Στην εκπομπή όμως, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη και ο πατέρας της πρώην παίκτριας του reality επιβίωσης, με την Ανθή να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα της.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα δει ποτέ Survivor. Όταν μου το είπε είχα ορισμένους ενδοιασμούς στην αρχή και της είπα εσύ αποφασίζεις. Στη συνέχεια της είπα να πάει, να ζήσει μια εμπειρία που δεν έχει ξαναζήσει. Όταν πήγε η κόρη μου, βεβαίως και το παρακολουθήσω. Εγώ δεν έχω σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο. Περί κινητοποιήσεων, αυτό που λένε, το μεγάλο στελεχιακό μου δυναμικό που υπήρχε, μετά το 2009 ουσιαστικά δεν συντηρείται. Εγκατέλειψα την πολιτική και ασχολήθηκα με επιχειρήσεις. Τώρα είμαι συνταξιούχος. Φυσικά και δεν κινητοποίησα, αν υπήρχε τέτοιος μηχανισμός δεν θα έφευγε από το παιχνίδι. Με ανησύχησαν κάποια μηνύματα που δέχτηκε η κόρη μου, για αυτό πήγα στην Δίωξη.

Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει…. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμιά φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί πολύ. Πιστεύω ότι θα πετύχει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πολιτικός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This