Η συγκίνηση της Σίσσυς Χριστίδου με την απόφαση της Χριστίνα Κοντοβά να υιοθετήσει παιδί από την Ουγκάντα (video)

Η γνωστή παρουσιάστρια θα γίνει η νονά του παιδιού.

Must Read

Με ένα τρυφερό μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ενημέρωσε η Χριστίνα Κοντοβά τους διαδικτυακούς της φίλους, για την απόφαση ζωής που πήρε.

Η γνωστή στυλίστρια επισκέφθηκε την Αφρική όπου ζει τους τελευταίους μήνες και της γεννήθηκε η ανάγκη να υιοθετήσει να ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, κατάφερε να γίνει μητέρα ενός ανάδοχου κοριτσιού.

«Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα έως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου….

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα από τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά από μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία.

Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα.

Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση της αυτή φαίνεται να συγκίνησε πολύ κόσμο αλλά και την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μέσα από την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» εξήγησε ότι η διαδικασία για την υιοθεσία είναι χρονοβόρα, καθώς επίσης αποκάλυψε ότι θα είναι η νονά της μικρής Έιντα.

«Η Χριστίνα είναι πιο μητέρα από άλλες μητέρες. Είναι αδερφή μου δεν είναι απλά φίλη μου και το έχω ζήσει όλο αυτό από τον σπόρο που γεννήθηκε στο μυαλό της. Με έχουν δέσει πολλά πράγματα στη φιλία και τη σχέση μας και αισθάνομαι τον θαυμασμό για εκείνη, μέσα από αυτά που έχει ζήσει. Η Έιντα είναι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο χαρά και ζωή. Η Χριστίνα είναι λες και ξαναγεννήθηκε, είναι συγκλονιστικό το πώς έχει μεταμορφωθεί. Είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο μπορεί να νομίζεις όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία.

Θέλει τεράστια προσπάθεια και αυτοθυσία. Η Χριστίνα πολλές φορές είναι μόνη της. Προσπαθούμε οι φίλες της να είμαστε κοντά της. Περνάει πολύ χρόνο μαζί με την Έιντα και είναι πολλές οι λακκούβες που πρέπει να προσπεράσει και μεγάλο το ρίσκο. Θα πρέπει να περάσει από επιτροπές, να γίνει δικαστήριο για να δει αν μπορεί να υιοθετήσει, ενώ είναι ήδη ανάδοχη μητέρα δύο χρόνια. Ο Τζώνη, είναι πάντα δίπλα της», δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This