Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Βάσω Λασκαράκη: «Μια μέρα έλειψα και ο Λευτέρης για να με εκδικηθεί…» (video)

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ.»

Η περίοδος του εγκλεισμού είναι δύσκολη, κυρίως για τα παιδιά τα οποία αναγκάζονται να κάνουν τα μαθήματά τους μέσω ενός υπολογιστή και δεν μπορούν να βρεθούν με τους φίλους τους για να παίξουνε.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κόρη της, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτοντας ότι το σπίτι τους έχει γίνει πλέον ένας μίνι ζωολογικός κήπος.

«Μια μέρα έλειψα να πάω στο κομμωτήριο και ο Λευτέρης για να με εκδικηθεί που έλειψα και βρήκα μετά σπίτι μου δύο ψάρια, δύο πουλάκια και τον Όλαφ. Το πρωινό μου είναι μια τρέλα, να πάρω τον Όλαφ να τον κατεβάσω να φάει, μετά να κάνω τον καφέ μου, μετά να με φωνάξει η Εύα. Έχει την ευθύνη του, πηγαίνει να καθαρίσει εκείνη, τον προσέχει. Μόλις πήραμε το μικρό σκυλί, η Εύα δέθηκε περισσότερο με το μεγάλο, τη Ρόζα. Του μιλάει συνέχεια, του λέει πόσο το αγαπάει και ότι δεν χρειάζεται να ζηλεύει. Αγαπάει πολύ τα ζώα και είναι υπεύθυνη», είπε αρχικά για την αγάπη που έχει η κόρη της Εύα για τα ζώα.

Το 2019, η γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σεφ, Λευτέρη Σουλτάτο. Λόγω της αγάπης που έχουν και οι δύο για την μαγειρική, το ερωτευμένο ζευγάρι περνούσε ώρες ατελείωτες στην κουζίνα του σπιτιού τους.

«Είμαστε αρκετές ώρες την κουζίνα. Στην πρώτη καραντίνα ήμασταν μόνο στην κουζίνα. Τώρα έχουμε επεκταθεί και στα άλλα δωμάτια του σπιτιού. Σε όλο το σπίτι υπάρχει φαγητό. Συνήθως περισσευούμενο. Κάνω ταπεράκια αλλά πόσο να δίνω πια;» σχολίασε γελώντας και συνέχισε: «Πάντα μαγείρευα αλλά με τον Λευτέρη δεν μπορώ να κάνω και πολύ εντυπωσιασμό. Καταρχάς μου έχει πετάξει τη χύτρα, δεν περνάω πολύ καλά. Μου έχει εξηγήσει όλους τους λόγους. Έχουμε εξελιχθεί σε άλλες καταστάσεις».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, τις οποίες όμως απέρριψε για χάρη της Εύας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Βάσω Λασκαράκη δηλώνει θετική αποκαλύπτοντας την επιθυμία της κόρης της για ένα αδερφάκι.

«Θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί και η Εύα θα το ήθελε πολύ. Δεν νομίζω ότι έχω τελειώσει με τη μητρότητα, αλλά δεν ξέρεις η φύση τι θα αποφασίσει. Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι ή δεν με αφορά. Αν είναι να γίνει θα γίνει, αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθει. Η Εύα το ζητάει πολύ. Βιώνει την αδερφική σχέση μέσα από τα παιδιά που άνδρα μου με τα οποία έχει χτίσει μια σχέση μοναδική. Βέβαια πάντα το συζητάει ανοιχτά. Θέλει από εμένα ένα αδερφάκι και χαίρομαι που το εκφράζει και μου λέει αυτά που θέλει. Ακόμα και όταν θυμωμένη θα στο πετάξει τι την έχει πειράξει, το καταλαβαίνω και το λέει», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ