Οι πρώτες αναρτήσεις της Βανέσας Αδαμοπούλου και του Ιωάννη Παπαζήση μετά την αποκάλυψή του χωρισμού τους (video)

Οι αναρτήσεις... όλο νόημα...

Must Read

Μετά από 15 χρόνια κοινής συμβίωσης ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης και η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Το πρώην πλέον ζευγάρι, θέλοντας να προστατεύσει την προσωπική του ζωή, κρατούσε όλα αυτά τα χρόνια τη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο σύμφωνα Πληροφορίες της εφημερίδας Espresso ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια έβαλαν τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Μετά την αποκάλυψη του χωρισμού τους ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο μέσα από το οποίο φαίνεται να παίζει μαζί με τον γιο τους Ιάσονα, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Η αγάπη είναι μια μεγάλη λέξη για να την πιάνεις στο στόμα σου… Ναι έστω για ένα δεύτερο κατάλαβα τι σημαίνει».

Η Βανέσα Αδαμόπουλου από τη μεριά της, ανάρτησε ένα δικό της κείμενο όλο νόημα, μέσα από το οποίο θέλησε να περάσει το δικό της μήνυμα.

«Μπαίνω φουριόζα σε ένα ταχυφαγείο, φυσικά δεν έχω μαγειρέψει τίποτα κι η λύση του γρήγορου φαγητού μοιάζει τώρα δα ελκυστική-από το τίποτα, καλύτερο το οτιδήποτε. Κάνω την παραγγελιά μου κι αναμένω στωικά. “Κυρ Θόδωρε, είσαι έτοιμος”, η φωνή της ταμία σπάει τη γυάλινη αίσθηση του χώρου. Ο κυρ Θόδωρος σηκώνεται απ’ το τραπέζι και παραλαμβάνει τον δίσκο με το ζεστό καφέ. Ο κυρ Θόδωρος πίνει τον καφέ του, καθώς συμπεραίνω, κάθε απόγευμα στο ταχυφαγείο κοντά στο σπίτι του, όπου κάθεται για ώρα παρατηρώντας ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν. Ο κυρ Θόδωρος με αιφνιδιάζει-αναρωτιέμαι γιατί- και παρακαλώ πια η παραγγελία μου να αργήσει να βρει το δρόμο της. Νηφάλιος, χαμογελαστός, σαν καραβάκι σε νηνεμία. Αρχίζουν τα σενάρια στο μυαλό: χήρος, πρώην δημόσιος υπάλληλος με τέκνα φευγάτα στην αλλοδαπή, ή ίσως εργένης, πρώην υδραυλικός, δίχως ρίζα ζωντανή, που βολοδέρνει νυχθημερόν στο πατρικό τριάρι επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας- μπορεί. Σε κάθε περίπτωση μια λέξη βροντοφωνάζει πίσω από το αφοπλιστικά ανθρώπινο χαμόγελο του: μοναξιά, μοναξία. Μοναξιά…

Η μοναξιά του κυρ Θόδωρου με αφοπλίζει. Με τρομοκρατεί. Ο κυρ Θόδωρος έχει αποδεχτεί, μ’ ένα εξοντωτικά χαρμόσυνο μειδίαμα, “τον πάγκο”. Κι αυτό παγώνει τώρα δα το αίμα μου. Τα σπλάχνα μου δένονται σα φίδια-πού όρεξη τώρα να χλαπακιάσω το ‘βρόμικο’ φαγητό μου! Θα ‘θελα απεγνωσμένα να πλάσω ένα άλλο αφήγημα για τον κυρ Θόδωρο και το βραστό καφέ του. Το μυαλό δε σιγοντάριζε στην ανηλεή προσπάθειά μου, παρά με αποτελείωνε τώρα δα με κάτι στίχους, σαν τσεκουριά, που ξέβραζε μπροστά μου “θα πεθάνω ένα πένθιμο του φθινοπώρου δείλι, μεσ’ την κρύα μου κάμαρη, όπως έζησα μόνος”, του Ουράνη- μα ας βγω, Θεέ μου, ψεύτρα ελεεινή. “Η παραγγελία σας είναι έτοιμη”, η ταμίας με τράβηξε απ’ το λαγούμι των ανυπόφορων σκέψεων, έπρεπε πια να αφήσω το ταχυφαγείο, έπρεπε πια να αφήσω τον κυρ Θόδωρο στην καταδίκη της ησυχίας του. Άρπαξα τη χάρτινη σακούλα και καθώς διέσχιζα το διάδρομο δύσθυμη, μια πρόταση σφηνώθηκε στο κεφάλι μου σαν πολύχρωμο πανό: “Ο κυρ Θόδωρος πίνει το καφεδάκι του, ενόσω η κυρά Θοδώραινα φουρνίζει για τα εγγόνια τους λαχταριστά κουλουράκια…”.

Το ζωτικό μας ψεύδος.
Που μας κρατά ακόμα ζωντανούς…
(Ένα κείμενο μου απ το lemonroads)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This