«Φίλε έλα απόψε που πονάω» – Παρηγοριά στη Μαρίνα Πατούλη από τον τον Παπαδάκη

Ο πρώην «ημίθεος της πασαρέλας» συνόδευε συχνά σε κοσμικά events το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι

Must Read

«Βράχος» ο Νίκος Παπαδάκης για τη φρεσκοχωρισμένη Μαρίνα Πατούλη! Το πρώην μοντέλο, που κάνει τα θηλυκά να παραμιλάνε, είναι το «λιμάνι» της μετά τις φουρτούνες και τα μποφόρ στην προσωπική της ζωή. Και τώρα που η Μαρίνα περνά δύσκολες στιγμές, χρειάζεται τον Νίκο της, τον φίλο της, όσο ποτέ άλλοτε.

Οι παπαράτσι «τσάκωσαν» Πατούλη και Παπαδάκη πριν από λίγες ημέρες, όταν οι άνεμοι και οι θύελλες γκρέμιζαν το σπιτικό των Πατούληδων στο Καβούρι, να κάθονται σε ένα παγκάκι και να συζητούν. Εκείνη με σπορ ντύσιμο και βαμμένη, σε αντίθεση με πρόσφατες εμφανίσεις της, όταν μιλούσε στις κάμερες για τον χωρισμό της χωρίς ίχνος make up, έχοντας στο πλευρό της τον Νίκο Παπαδάκη να της συμπαραστέκεται και να την παρηγορεί μετά το φινάλε που θυμίζει εμπόλεμη ζώνη στον γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece (έχει και αυτή την ιδιότητα) και ο «ημίθεος των ντεφιλέ» απόλαυσαν καφέ στο χέρι και την κουβέντα τους δίπλα στο κύμα. Η Πατούλη, με τα πυρά και τις κατηγορίες να πάνε και να έρχονται ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της, αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή της βάζοντας τελεία στο παρελθόν, όπως είπε άλλωστε προ ημερών. Και σε αυτό φαίνεται να βοηθά και ο Νίκος Παπαδάκης. Το πρώην μοντέλο, αν και υπήρξε κοινός φίλος του ζευγαριού, φαίνεται να έχει επιλέξει σε αυτόν τον άγριο πόλεμο το «στρατόπεδο» της Μαρίνας Πατούλη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Σε πρεμιέρες και γενέθλια

Πάντως εκείνος, όταν όλα ήταν μέλι γάλα στον γάμο του ζεύγους Πατούλη, το συνόδευε σε πλήθος κοσμικών και λοιπών άλλων εκδηλώσεων. Σε πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων, σε γκαλά, σε εκδηλώσεις, happenings κ.λπ. Για παράδειγμα, λίγο πριν από την πανδημία, τον Οκτώβριο του 2019 στο θέατρο Παλλάς, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» ή στην πρεμιέρα του «Ζητείται ψεύτης» η Μαρίνα ήταν με τον Νίκο.

Το ίδιο και λίγους μήνες μετά, στη φιλανθρωπική βραδιά της UNESCO Βορείων Προαστίων, καθώς και στα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα του 2019, στον περιφερειάρχη, όταν η Μαρίνα φωτογραφιζόταν με το μοντέλο και τον άντρα της. Ακόμη και σε event για τα γενέθλιά της ο Νίκος ήταν εκεί για να της πει «happy birthday»! Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από αυτή την περίοδο μοναξιάς αλλά και «ανασυγκρότησης» που επιχειρεί η φίλη του μετά τη διάλυση του γάμου της;

Η Μαρίνα, πάντως, μετά το εξώδικο που απέστειλε πριν από έναν μήνα ο σύζυγός της προκειμένου να μη μιλά δημόσια για τη σχέση τους, θέλοντας, όπως σημείωνε, να προστατεύσει το παιδί τους, καταπώς φαίνεται υπάκουσε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θέλησε και να πάει παρακάτω, όπως το έκανε ξεκάθαρο με αναρτήσεις της στο Instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This