Πανικός στις Καρντάσιαν! Διέρρευσε «απείραχτη» φωτογραφία της Κλόι

Αναρτήθηκε στα social media χωρίς την έγκρισή της

Must Read

Οι Καρντάσιαν έχουν πέσει με τα μούτρα πανικόβλητες να εξαφανίσουν κάθε ψηφιακό ίχνος φωτογραφίας της Κλόι Καρντάσιαν χωρίς φίλτρα, που κυκλοφόρησε μες στο Σαββατοκύριακο.

Κλόι Καρντάσιαν

Η επίμαχη φωτογραφία απεικονίζει την 36χρονη να στέκεται κοντά σε πισίνα φορώντας ένα πολύ αποκαλυπτικό λεοπάρ μπικίνι και να δείχνει χαριτωμένη, αλλά όχι η σεξοβόμβα με τις γυαλάδες και τις γωνίες που δείχνει σε όσες φωτογραφίες ανεβάζει η ίδια.

Κλόι Καρντάσιαν με ρετους

Μετά τη διαρροή αυτή η ομάδα δημοσίων σχέσεων των Καρντάσιαν έχει αρχίσει να κάνει αναφορές στις σχετικές αναρτήσεις για δήθεν παραβίαση του copyright, ωστόσο είναι σαφές ότι αυτό που θέλουν να σταματήσουν είναι η σύγκριση μεταξύ αυτής της φωτογραφίας της Κλόι με όλες εκείνες που ανεβάζει και έχουν κάνει πολλούς κατά καιρούς να την κράζουν για πλαστικές επεμβάσεις.

Η Τρέισι Ρόμουλους, επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρίας KKW των Καρντάσιαν, δήλωσε στην Page Six ότι «η πειραγμένη αυτή φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής μάζωξης και αναρτήθηκε στα social media χωρίς την έγκριση της Κλόι κατά λάθος από βοηθό».

Η επίμαχη – αρετουσαριστη φωτογραφία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This