Μπιμπίλας και Δελαπόρτας στο «ησυχαστήριο» της Χρονοπούλου!

«Η Μαίρη είναι πιο καλά από κάθε άλλη φορά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Must Read

Ανανεωμένη και χαμογελαστή, η Μαίρη Χρονοπούλου υποδέχτηκε στο σπίτι της, στην Παιανία, την Τρίτη το βράδυ τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα και τον επιστήθιο φίλο της Μάκη Δελαπόρτα, με σκοπό να θυμηθούν τις παλιές καλές στιγμές, όταν όλη η παρέα έβγαινε μαζί τα βράδια σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις.

  • από τον
    Nίκο Νικόλιζα

«Η Μαίρη είναι πιο καλά από κάθε άλλη φορά. Και κάθε φορά που πηγαίνουμε είναι και καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι της Μαίρης πηγαίνω συχνά πυκνά και κάνουμε ωραία παρέα. Μιλάμε για τις παλιές καλές στιγμές, θυμόμαστε παλιές ιστορίες, με εκείνη φυσικά πρωταγωνίστρια σε όλα, και γελάμε με την καρδιά μας. Είναι ένας απίστευτα καλός χαρακτήρας» λέει στην «Espresso» o πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ αποκαλύπτει πως μέσω εκείνου η Μάρθα Καραγιάννη έστειλε χαιρετίσματα στη σπουδαία πρωταγωνίστρια, μια και πλέον δεν μπορούν να συναντηθούν.

«Δυστυχώς, ο κορονοϊός δεν μας επιτρέπει να συναντηθούμε όλοι μαζί και έτσι ο ένας στέλνει χαιρετίσματα στον άλλον από μακριά» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τα περισσότερα κινητικά προβλήματα η ηθοποιός τα έχει ήδη ξεπεράσει, ενώ, όταν την επισκέπτονται φίλοι, έχοντας στο πλευρό της την οικονόμο της Λαμάρα, πάντα φτιάχνει ένα υπέροχο γεύμα για να τους καλωσορίσει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This