Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Μπιμπίλας και Δελαπόρτας στο «ησυχαστήριο» της Χρονοπούλου!

«Η Μαίρη είναι πιο καλά από κάθε άλλη φορά» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ

Ανανεωμένη και χαμογελαστή, η Μαίρη Χρονοπούλου υποδέχτηκε στο σπίτι της, στην Παιανία, την Τρίτη το βράδυ τον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα και τον επιστήθιο φίλο της Μάκη Δελαπόρτα, με σκοπό να θυμηθούν τις παλιές καλές στιγμές, όταν όλη η παρέα έβγαινε μαζί τα βράδια σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις.

  • από τον
    Nίκο Νικόλιζα

«Η Μαίρη είναι πιο καλά από κάθε άλλη φορά. Και κάθε φορά που πηγαίνουμε είναι και καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι της Μαίρης πηγαίνω συχνά πυκνά και κάνουμε ωραία παρέα. Μιλάμε για τις παλιές καλές στιγμές, θυμόμαστε παλιές ιστορίες, με εκείνη φυσικά πρωταγωνίστρια σε όλα, και γελάμε με την καρδιά μας. Είναι ένας απίστευτα καλός χαρακτήρας» λέει στην «Espresso» o πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ενώ αποκαλύπτει πως μέσω εκείνου η Μάρθα Καραγιάννη έστειλε χαιρετίσματα στη σπουδαία πρωταγωνίστρια, μια και πλέον δεν μπορούν να συναντηθούν.

«Δυστυχώς, ο κορονοϊός δεν μας επιτρέπει να συναντηθούμε όλοι μαζί και έτσι ο ένας στέλνει χαιρετίσματα στον άλλον από μακριά» λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τα περισσότερα κινητικά προβλήματα η ηθοποιός τα έχει ήδη ξεπεράσει, ενώ, όταν την επισκέπτονται φίλοι, έχοντας στο πλευρό της την οικονόμο της Λαμάρα, πάντα φτιάχνει ένα υπέροχο γεύμα για να τους καλωσορίσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ