Βάνα Μπάρμπα: «Ο Γιώργος Κιμούλης ήταν και είναι πρότυπο για όλους μας» (video)

«Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη».

Must Read

H Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε χθες στο φιλανθρωπικό event που διοργάνωσε, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας στο Λαγονήσι, το σωματείο Ε.Γ.Ν.Υ.Α «Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων» και μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε» για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το θέατρο.

Μάλιστα αποκάλυψε πως προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Κιμούλη, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο, καθώς είχε κατηγορηθεί από την Ζέτα Δούκα για ψυχολογική και λεκτική βία.

«Θέλω να κάνω θέατρο, αλλά δεν ξέρω πώς. Θέλω να ετοιμάσω μια παράσταση. Μου λείπει. Θα χτυπούσα την πόρτα του Κιμούλη ξανά. Σοβαρολογείτε τώρα; Μιλάμε για έναν τόσο μεγάλο ηθοποιό που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Τι είναι αυτά που λέτε; Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούν την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να μάθω κάτι από τον Γιώργο Κιμούλη», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This