Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

O Θάνος Καλλίρης αποκαλύπτει την έντονη σκηνή ζηλοτυπίας της Ναταλίας Γερμανού: «Βουρλίστηκε» (video)

«Η χειρότερή μου συνεργασία ήταν με τον Λάμπη Λιβιεράτο.»

Οι δυο τους υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες ωστόσο, μετά από ένα τσακωμό αναγκάστηκαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο λόγος για τον Θάνο Καλλίρη και τον Λάμπη Λιβιεράτο, οι οποίοι είχαν ερμηνεύσει την επιτυχία «Ο παλιός είναι αλλιώς».

O Θάνος Καλλίρης μέσω της ενότητας «Σπάσ’ τα» της εκπομπής «Pop Up» ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση για την κόντρα που είχε με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ενώ τοποθετήθηκε και για τη Ναταλία Γερμανού.

Αρχικά αναφέρθηκε στις  ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που είχε βιώσει στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχα πολλές, ακόμα και απρεπείς. Με έχουν κυνηγήσει με υστερία να μου πάρουν ρούχα. Δεν με έπιασαν.»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Λάμπη Λιβιεράτο αποκαλύπτοντας πως ότι είχε συμβεί μεταξύ τους ανήκει πλέον στο παρελθόν.

«Η χειρότερή μου συνεργασία ήταν μια εκπληκτική συνεργασία που κατέληξε σε ένα τρελό διαζύγιο, αλλά τώρα τα έχουμε βρει. Ήταν με τον Λάμπη Λιβιεράτο. Ήταν μια κατάσταση που μας οδήγησε στα μαχαίρια, είχαμε χαλαστεί ο ένας με τον άλλον, μαλώσαμε. Αυτό έγινε πριν από πολλά χρόνια, αλλά πριν ένα χρόνο βρεθήκαμε, μιλήσαμε και τώρα είμαστε οκ», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Υπήρχε ανταγωνισμός στη σχέση μας με τη Ναταλία Γερμανού, όμως δεν έγινε ποτέ τοξικός», είπε αναφερόμενος στην σχέση του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει κατά καιρούς, ανέφερε:

«Αρνήθηκα να πάω στο “DWTS“, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Μου έχουν κάνει πρόταση και για όλα τα “YFSF“, εκτός από τα δύο τελευταία. Υπάρχει θέληση και από μένα και από την παραγωγή για να είμαι στο “J2US“.»

Τέλος αποκάλυψε την πιο έντονη σκηνή ζηλοτυπίας που του είχε κάνει η Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν μετά από ένα γύρισμα βίντεο κλιπ με κάποιο όμορφο μοντέλο και εκεί βουρλίστηκε.» ενώ παραδέχτηκε ότι έχει «κάνει σχέση με θαυμάστρια, καλά πήγε. Υπήρξα ζευγάρι με διάσημη γυναίκα και δεν το μάθατε ποτέ. Μια φορά μόνο;».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ