Νίκος Ζωιδάκης: «Η σύζυγός μου τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας» (video)

«Αν ο περίγυρός σου είναι κόλακες και σε αγαπούν για τα λεφτά σου, το αποτέλεσμα θα είναι κακό».

Must Read

Η πρώτη του επαφή µε τη λύρα ήρθε σε ηλικία 9 χρονών και το πρώτο του γλέντι στην ηλικία των 12. Ο λόγος για τον Νίκο Zωιδάκη, ο οποίος από τότε µέχρι σήμερα έχει σημειώσει αναρίθμητες εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Ο γνωστός λυράρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show», με τον οποίο μάλιστα διατηρούν μία φιλία χρόνων και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του, για τη σύζυγό του, Χρυσούλα, αλλά και στους «κόλακες της αυλής».

«Η Χρυσούλα έχει πάρει τα πτυχία της και τα παράτησε όλα για να μεγαλώσει τα παιδιά μας και την ευχαριστώ. Αγαπά ότι αγαπώ και με κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένο. Στην Γ΄ Γυμνασίου παράτησα το σχολείο. Η γυναίκα μου διαβάζει τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για το έργο της.

«Είναι παράξενα τα πράγματα που κανείς δεν τα περίμενε. Ευτυχώς που τα προηγούμενα 40 χρόνια δούλεψα πολύ και έκανα κουμάντο γιατί δεν έχουμε δουλειά ένα χρόνο. Έχω κάνει μεγάλες συνεργασίες με Άννα Βίσση, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Βασίλη Καρρά. Δεν έχω ανταγωνισμό με κανέναν και αυτό βοηθάει», είπε για τις συνεργασίες του.

Αναφορικά με το πως κατάφερε να διατηρήσει τις ισορροπίες δήλωσε: «Όλα έχουν να κάνουν με την “αυλή”, τον περίγυρό σου. Αν ο περίγυρός σου είναι κόλακες και σε παρασύρουν και σε αγαπούν για τα λεφτά που βγάζεις εκείνη την εποχή, το αποτέλεσμα θα είναι κακό. Αν έχεις μια ωραία “αυλή”, η οποία σε προσγειώνει κάποια στιγμή»

https://vimeo.com/534653550

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την πρώτη του μαντινάδα, με την οποία απευθυνόταν στον πατέρα του, που, όπως αποκάλυψε, ήταν αρνητικός με το να ασχοληθεί με την λύρα.

«Δεν έχει νόμους η καρδιά για να την εδικάσεις, μη μου μιλάς για λογική, τα λόγια σου θα χάσεις».

https://vimeo.com/534658303

 

https://www.youtube.com/watch?v=_o2nkJDTyvI&t=7s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This