Δευτέρα 17/5/2021

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω γράψει τραγούδι για την Άντζελα! Ήμουν πολύ ερωτευμένος» (video)

«Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός».

Ένα από τα πιο εμπορικά ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού θεωρείται εκείνο του Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος ερμηνευτής ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Μεγάλη επιτυχία όμως σημείωσε τη δεκαετία του 1980, όπου τραγούδια του γίνονταν μεγάλες επιτυχίες και παίζονταν συνεχώς στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της εποχής.

Ο ΛΕΠΑ θα πραγματοποιήσει μία τηλεοπτική συναυλία μέσα από τη συχνότητα του Mega όπου θα συμμετέχουν και πολλοί καταξιωμένοι τραγουδιστές. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Στανίση με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Εγώ και οι φίλοι μου θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο Σπίτι με το Mega. Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Τη δεκαετία του 1990 είχε κυκλοφορήσει τεράστια επιτυχία «Ταραχή» με το οποίο έκανε πάταγο στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης Παλλάς», όπου συνεργαζόταν τότε με την Άννα Βίσση. ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ένα άγνωστο σκηνικό από τη συγκεκριμένη συνεργασία.

«Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζωή. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Το 1990 χτίστηκε το “Διογένης Παλλάς” και κάναμε εγκαίνια με την Άννα Βίσση. Για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Ο Νίκος Καρβέλας έγραψε το “Ψεύτικα” στην Άννα για να τη φέρει κοντά μου γιατί ήμουν πολύ ψηλά», τόνισε

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες σχέσεις της Ελληνικής showbiz ήταν εκείνη του Λευτέρη Πανταζή και της Άντζελας Δημητρίου. Ήταν ένας θυελλώδης έρωτας, για τον οποίο μάλιστα έχει γράψει και τραγούδι.

«Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το “Μα δεν πειράζει” για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ότι βλέπεις στην τηλεόραση. Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Ο Τριαντάφυλλος είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός», είπε για τον παίκτη του Survivor.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ