Σοκάρει η Σούπερ Κική: «Φάγαμε ξύλο εγώ και η φίλη μου, από 30 αγόρια! Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα» (video)

«Δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με στομάχι γερό ώστε να τραβάνε βίντεο και να μη βοηθάει κανένας»

Must Read

Η Σούπερ Κική, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της ως «Σφήκα», στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», είναι αρκετά ενεργή στα social media. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος που της συνέβη.

Η γνωστή influencer μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως εκείνη και η φίλη της έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού από 30 αγόρια, για οπαδικούς λόγους, όπως λέει και η ίδια χαρακτηριστικά.

Η ίδια μάλιστα φαίνεται να μην έχει ενημερώσει τους γονείς της για το συμβάν και τους ζήτησε συγνώμη που θα το μαθαίνουν με τέτοιο τρόπο.

«Φάγαμε ξύλο εγώ και η φίλη μου, η Φαίη, από 30 αγόρια. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα. Δεν ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, είχα όμως πριν από 11 χρόνια και τότε είχα βγει σε συνέντευξη του Θεοδωράκη με μπλούζα του Παναθηναϊκού. Αυτή η συνέντευξη επανενώθηκε με τη συνέντευξη που έδωσα στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν η κοπέλα με τη μπλούζα από το 1900.

Κάνω αυτά τα στόρι διότι είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη γιατί βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βάραγαν κοπέλες, όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με στομάχι γερό ώστε να τραβάνε βίντεο και να μη βοηθάει κανένας. Δε γίνεται να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να τραβάς βίντεο. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη κι αν ήμουν μέχρι σήμερα υποστηρικτής μιας ομάδας πρέπει να τελειώσει αυτός ο φασισμός.

Δεν μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές που πιάσανε τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε στα μούτρα, σε ένα παιδί που δεν έχει ασχοληθεί και μπήκε στη μέση για μένα. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, είναι ο άνθρωπός μου. Το κάρμα είναι μεγάλη μπιτσάρα και δουλεύει αυτό για μας» είπε μεταξύ άλλων.

https://vimeo.com/536844923

https://vimeo.com/536855105

https://vimeo.com/536855205

https://vimeo.com/536855311

https://vimeo.com/536855414

https://vimeo.com/536855505

https://vimeo.com/536855646

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This