Η Υρώ Μανέ καμαρώνει την κούκλα κόρη της! (video)

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή, αν δεν υπήρχε η κόρη μου»

Must Read

Η Υρώ Μανέ καμαρώνει για την (κούκλα) κόρη της και σε κάθε ευκαιρία το λέει και το φωνάζει! Η γνωστή ηθοποιός, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η φαμίλια», ήταν καλεσμένη στο «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για την καλλονή κόρη της, Φαίδρα Νταϊόγλου!

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή, αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Εχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Οταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι» ανέφερε με καμάρι η ηθοποιός.

«Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα ότι θα ασχοληθεί με την τέχνη. Εβλεπα κι εγώ στα τέσσερά της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο.

Οταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό, είχα την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα» είπε χαρακτηριστικά η Υρώ Μανέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This