Συγκλονίζει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα για την απώλεια της μητέρας της: «Χίλιες ζωές να είχα την ίδια μάνα θέλω να έχω» (video)

«Γιατί να φύγω στα 5 λεπτά που την χαιρετούσα για τελευταία φορά;»

Must Read

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Έχει βρεθεί σε πολλές εκπομπές είτε ως κεντρική παρουσιάστρια είτε ως μέλος δημοσιογραφικής ομάδας μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

 

Μία από τις σημαντικές συνεργασίες της ήταν για 5 σεζόν με την Ελεονώρα Μελέτη στις εκπομπές «Πρωινή Μελέτη» και «Μεσημεριανή Μελέτη» στο Star.

Οι δυο παρουσιάστριες όμως ξανασυναντήθηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε στην παλιά συνεργάτιδά της για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε και αναγκάστηκε να χάσει 35 κιλά, αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Είπαν πολλά για τα κιλά που έχασα. Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εγκολποματίδιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομικά η από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα.

Αυτό είναι το πρόβλημα που με έκανε να αδυνατίσω. Η κόρη μου ήξερε ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα να με δει από βίντεοκληση. Κάθε βράδυ έκλαιγα. Έτσι αδυνάτισα γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να νοσηλευτείς ξανά. Δεν κάνει να τρώω λιπαρά, να πίνω καφέδες και αναψυκτικά. Το έπαθα ξανά τον Μάρτιο αλλά δεν νοσηλεύτηκα, ήμουν σπίτι με ισχυρές αντιβιώσεις για 20 μέρες. Εκεί έχασα τα περισσότερα. Από 94 έφτασα 59. Οι πόνοι είναι φρικτοί, είχα πάθει αβιταμίνωση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήθελα να γυρίσω στη δουλειά αλλά ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι γιατί ο οργανισμός μου δεν ήταν καλά. Έτσι έκοψα τα μαλλιά γιατί μου έπεφταν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δύο ώρες κοιμόμουν και ξύπναγα, μετά ήρθε η κατάθλιψη και απίστευτες φοβίες θανάτου».

Στο πλευρό της πάντα να την στηρίζει ήταν ο σύζυγός της, Σταμάτη, τον οποίο γνώρισε μέσω της παρουσιάστριας.

«Πρέπει να του κάνω άγαλμα. Είναι ήρωας ο Σταμάτης, πέρασε άσχημα με εμένα και ευτυχώς στα δύσκολα έχει χιούμορ. Η μητέρα μου δεν το έμαθε τότε. Διαγνώστηκε τον Ιούνιο με καρκίνο στο αίμα, δεν της το είπαμε ποτέ αλλά το ήξερε. Με έπαιρνε και μου έλεγε δεν σε βλέπω. Της έλεγα δεν βγαίνω γιατί κάνω ρεπορτάζ έξω. Μετά έχασα βάρος. Η μάνα μου είχε μεγάλη στεναχώρια που ήμουν παχουλή. Εκείνη ήταν αδύνατη γυναίκα. Το είχε βάρος πάνω της. Όταν νοσηλεύτηκε την πρώτη φορά έφυγα με τη Μαρκέλλα και πήγα να τη δω και όταν με είδε αδύνατη έσκασε ένα χαμόγελο… Αναστήθηκε. Της υποσχέθηκα ότι δεν θα παχύνω ποτέ. Μετά το καλοκαίρι της είπα τι είχε συμβεί», τόνισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές της μητέρας της.

«Βρήκα τρόπο για να πάω στον Βόλο. Πήρα το ΚΤΕΛ έκανα τεστ και πήγα να τη δω γιατί το αισθανόμουν ότι θα φύγει. Με άφησαν πέντε λεπτά μόνο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μιλήσαμε με τα μάτια. Δεν μπορούσε να μιλήσει. Μου έπιανε το χέρι και δεν μου το άφηνε όσο με τράβαγαν να με βγάλουν έξω. Γιατί να φύγω στα 5 λεπτά που την χαιρετούσα για τελευταία φορά; Γιατί να μην με αφήσουν κι άλλο. Εγώ δεν θα την ξαναδώ. Χίλιες ζωές να είχα την ίδια μάνα θέλω να έχω και τον ίδιο πατέρα. Της είπα ότι είσαι η καλύτερη μάνα του κόσμου και σε θέλω για τις επόμενες ζωές μου. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2001, δεν συγκρίνεται όμως ο πόνος», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This