Ιωάννης Αθανασόπουλος για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αποκαλούσαμε μάγο! Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός» (video)

«Ο ηθοποιός δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα για να ξεσπά ο καθένας πάνω του.»

Must Read

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το έκανε μέσα από την πετυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες έχουν σπάσει το ρεκόρ της τηλεθέασης, ο λόγος για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, ο οποίος υποδύεται τον «Γιάννο» έναν ρόλο που ξεχώρισε ανάμεσα σε ένα καστ ηθοποιών που έχουν διαγράψει χιλιόμετρα στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποφοίτησε από τη δραματική Σχολή Ίασμος και μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο είχε καθηγητή. Ο ηθοποιός μάλιστα αποκάλυψε πώς αποκαλούσαν των εν λόγω καθηγητή οι φοιτητές της δραματικής σχολής.

«Τον αποκαλούσαμε μάγο. Ήταν ένας άνθρωπος χειριστικός στον λόγο και στο πώς μπορούσε να σου μεταφέρει κάποια πράγματα. Ήμασταν στη σχολή και τον κοιτούσαμε με ανοιχτό το στόμα… Σε μάγευε με όλα αυτά που σου έλεγε. Και στην υποκριτική τέχνη. Τον είχα δάσκαλο και σε εμάς ήταν πολύ συνεπής. Ήταν μάγος στο πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το λόγο και στο πόσο χειριστικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Ελληνικό κίνημα #metoo αλλά και στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση για πέμπτη ημέρα στο νοσοκομείο.

«Καλώς έγινε το #metoo. Συνεργάστηκα πέρυσι με τον Κώστα Σπυρόπουλο στο θέατρο. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Βέβαια υπάρχει μια τρομερή ανθρωποφαγία στα social media. Από τη μία ευχόμαστε αυτοί οι άνθρωποι να πεθάνουν και υπάρχουν κι αυτοί που κατηγορούν τα θύματα ότι το κάνουν για να γίνουν γνωστοί. Δεν μπορείς να κατηγορείς τα θύματα ότι τώρα επέλεξαν να μιλήσουν. Τώρα ήταν η στιγμή. Kι εγώ ήξερα πράγματα. Αλλά από τη στιγμή που το θύμα δεν ήθελε να μιλήσει, δεν μπορεί ο καθένας να πει κάτι. Μπορώ να συμβουλεύσω το θύμα ως φίλος να μιλήσει, αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγώ. Ο ηθοποιός δεν είναι κοινωνικό ίδρυμα για να ξεσπά ο καθένας πάνω του. Ο καθένας στον ψυχολόγο του», τόνισε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This