Δευτέρα 17/5/2021

Ελένη Φιλίνη: «Το βράδυ που έχασα τον πατέρα μου, έπρεπε να παίξω κωμωδία! Αισθάνεσαι καραγκιόζης» (video)

«Το “γέλα παλιάτσο” το έχω νιώσε με όλη τη σημασία της λέξεως».

Έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τη δεκαετία του 1980, όταν εκείνη ήταν ακόμη φοιτήτρια στη δραματική σχολή. Ο λόγος για την Ελένη Φιλίνη, η οποία θεωρείται μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αποκάλυψε ότι η ομορφιά της, της είχε κλείσει πολλές πόρτες στο παρελθόν, καθώς εκείνη την εποχή ηθοποιοί έπρεπε να αποδείξουν το ταλέντο τους. Ωστόσο σήμερα, υποστηρίζει ότι, η ωραία εξωτερική εμφάνιση αποτελεί «εισιτήριο» για το χώρο του θεάματος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στις καταγγελίες ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάτρου και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σημειώνοντας πως είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες που έχουν ασκήσει βία και ότι αυτό το ποσοστό δεν αντικατοπτρίζει το θέατρο.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της και πως εκείνη το διαχειρίστηκε όταν αναγκάστηκε το ίδιο βράδυ να παίξει σε μία κωμωδία.

«Το “γέλα παλιάτσο” το έχω νιώσε με όλη τη σημασία της λέξεως ειδικά όταν “έχασα” τον πατέρα μου” και το βράδυ έπρεπε να παίξω κωμωδία. Χειρότερο δεν υπήρχε, ήμουν πρησμένη από το κλάμα κι έπρεπε να παίξω. Αισθάνεσαι καραγκιόζης, είναι τραγικό αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ