Το «χρυσό» καταφύγιο της Ναόμι Κάμπελ στην Κένυα (video)

Must Read

Η πολύ επιτυχημένη καριέρα, που ξεπέρασε τις τρεις δεκαετίες, στη «χρυσή» εποχή της μόδας και του μόντελινγκ εξασφάλισε, αν μη τι άλλο, στη «γαζέλα της πασαρέλας» Ναόμι Κάμπελ αρκετά χρήματα για επενδύσεις.

Μία από αυτές είναι και η «όαση» που έχει στην Κένυα, η οποία συνδυάζει μοναδικά την έθνικ αισθητική με την πολυτέλεια και τις ανέσεις, όπως μια πισίνα με τιρκουάζ θαλασσινό νερό, που εκτείνεται από το λουσμένο στον ήλιο αίθριο έως το καθιστικό! Επειτα από ένα ταξίδι της στο Μαλίντι της Κένυας τη δεκαετία του ’90 η Κάμπελ ερωτεύτηκε το μέρος και αγόρασε τη συγκεκριμένη βίλα σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη, στην οποία καταφεύγει εδώ και 20 χρόνια όποτε θέλει να ξεφύγει από την πολυάσχολη ζωή της.

«Είναι ένα πολύ χαλαρωτικό μέρος» δήλωσε η ίδια στο περιοδικό «Architectural Digest». «Δεν θες να μιλάς πολύ στο τηλέφωνο. Δεν προσπαθείς να βρεις τηλεόραση. Θες μόνο να διαβάζεις και να είσαι με τον εαυτό σου. Είναι ωραίο να ακούς μόνο τη σιωπή και τους γρύλους» εξήγησε.

Η ευάερη, ανοιχτή κατασκευή, που έχει ως «κορόνα» της μια οροφή Μακούτι, όπως ονομάζεται στην περίτεχνη αρχιτεκτονική της ανατολικής Αφρικής, λούζει την κατοικία της Κάμπελ με φυσικό φως. «Είναι ένα φανταστικό μέρος τον Ιούλιο. Ολα τα ζώα περνούν από την Κένυα στην Τανζανία και μπορείς να δεις τα πάντα. Είναι σαν να βλέπεις το “National Geographic” να ζωντανεύει ακριβώς μπροστά σου» λέει η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This