Στενή παρέα για τον γιο της Μενεγάκη, Άγγελο, με τη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Τι λες τώρα;

Must Read

Βρε, πώς τα φέρνει η ζωή! Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Αγγελος, κάνει στενή παρέα με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία! Πού το παράξενο θα μας πείτε. Νέα παιδιά είναι, ωραία παιδιά είναι, θα μπορούν να κάνουν όση στενή παρέα θέλουν!

Απλώς σας θυμίζουμε ότι η Μερκούρη ήταν στο παρελθόν ζευγάρι με τον Ματέο Παντζόπουλο, πριν αυτός φυσικά παντρευτεί τη μητέρα του Αγγελου! Οι δύο νέοι έχουν έρθει πολύ κοντά, με τον Λάτσιο τζούνιορ να ανεβάζει το μεσημέρι του Σαββάτου στον λογαριασμό του στο Instagram δύο φωτογραφίες αγκαλιά με τη Γαία!

Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις αναρτήσεις του στα social media, ωστόσο για την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη φαίνεται πως κάνει εξαιρέσεις!

Η Γαία Μερκούρη, που είναι 17 χρόνων, είναι η μικρή κόρη της Δωροθέας, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ολλανδό κομμωτή Ward Stegerhoek. Η Μερκούρη έχει ακόμη μία κόρη, την 21χρονη Ηλέκτρα, που ζει στο Αμστερνταμ.

Το άλλοτε μοντέλο, που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον άντρα της Μενεγάκη, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει για τις κόρες του: «Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μη με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This