Σάββατο 8/5/2021

Φαίη Ξυλά: «Δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον»

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ», είπε για τον πρώην σύζυγό της.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, έπειτα από 15 χρόνια σχέση και 9 χρόνια γάμου, αποφάσισαν πριν δύο χρόνια να βάλουν ένα τέλος στον έγγαμο βίο τους.

Παρόλα αυτά οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και λόγω του γιου τους Πάρη, αλλά και λόγω της βαθιάς αγάπης που τους ένωνε.

Ωστόσο, φήμες θέλουν τη γνωστή ηθοποιό να έχει προχωρήσει στη ζωή της με τον κατά 15 χρόνια νεότερο, της Βασίλη Μίχα.

Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στη σειρά του Star «Έρωτας με διαφορά», η οποία φαίνεται να τους έχει φέρει πολύ κοντά. Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις δύο πλευρές.

Η Φαίη Ξυλά μιλώντας στο περιοδικό «Gala», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας σχέσης με νεότερο άντρα αλλά και στον πρώην σύζυγό της.

Έχεις κάνει κι εσύ σχέση με νεότερο άνδρα. Σε απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας; Ή μήπως σε έκανε να νιώσεις πιο ανανεωμένη;

Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα.

Πώς ένιωσες με τη διάλυση του γάμου σου έπειτα από 15 χρόνια; Ήταν μια δύσκολη απόφαση ή κάτι που ήρθε σταδιακά με τον καιρό;

Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ.

Είσαι έτοιμη να ξαναρχίσεις τη ζωή σου; Θα σκεφτόσουν έναν δεύτερο γάμο ή ένα παιδί;

Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ