Σάββατο 8/5/2021

Γιάννης Βούρος: «Οι γυναίκες θέλουν να μου ρίξουν μια μπουνιά και συγχρόνως να με αγκαλιάσουν» (video)

«Σαφώς και θα είμαι ψεύτης να πω ότι αυτά δεν είχαν έρθει στα αυτιά μας», είπε για τις καταγγελίες.

Ο καλλιτεχνικός χώρος και δη ο χώρος του θεάτρου βρίσκεται στο μικροσκόπιο, καθώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας καταγγελίες ανθρώπων που έχουν βιώσει περιστατικά βίας αλλά και σεξουαλική παρενόχληση από ανθρώπους του θεάματος.

Γι’ αυτό το φλέγον ζήτημα μίλησε στην εκπομπή «Love it» ο ηθοποιός και δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

«Θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας, αν δεχτούμε την άποψη ότι αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά. Σαφώς και θα είμαι ψεύτης να πω ότι αυτά δεν είχαν έρθει στα αυτιά μας. Το ζήτημα είναι, αν δεν είσαι μπροστά, επειδή και ο χώρος είναι λίγο ευφάνταστος, λες “τα ακούω και συμβαίνει κάτι”. Αυτοί που ήταν μπροστά στα γεγονότα είναι αυτοί που νομιμοποιούνται να πουν περισσότερα», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος.

Αναφορικά με το αν έχει δεχθεί ο ίδιος κακοποιητικές συμπεριφορές, δήλωσε: «Δεν έχω δεχτεί ποτέ bullying στη δουλειά μου. Είναι και θέμα της ενέργειας και της αύρας που κουβαλάς. Της όποιας αξιοπρέπειας και προσωπικότητας που προβάλλεται άμα τη εμφανίσει».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόφασή του να ξαναπαντρεφτεί την σύζυγό του Λένα Κώνστα, με την οποία μάλιστα είχαν χωρίσει το 2018.

«Οι φίλοι μου με χαρακτηρίζουν πολύ ροκ. Γιατί επανασυνδέθηκα, έχοντας πάρει διαζύγιο, με έναν άνθρωπο που έζησα 24 χρόνια. Δεν έγινε πρόταση γάμου. Το συζητήσαμε ένα μεσημέρι που τρώγαμε, γιατί δεν διακόπτεις τη σχέση σου αν έχεις παιδί», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για τις για τις γυναίκες της ζωής του ανέφερε: «Οι γυναίκες θέλουν να μου ρίξουν μια μπουνιά και συγχρόνως να με αγκαλιάσουν».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ