Πέτρος Πυλαρινός: «Τη Βάλια Χατζηθεοδώρου εγώ την κόλλησα κορωνοϊό» (video)

O frontman του συγκροτήματος «Alcatrash» κόλλησε κορωνοϊό το κορίτσι του «Τροχού της τύχης»!

Must Read

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό ο κορωνοϊος είχε χτυπήσει και την εκπομπή του Νίκου Mουτσινά «Καλό μεσημεράκι», με αποτέλεσμα να σταματήσει να προβάλλεται η εκπομπή για περίπου δέκα μέρες.

Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο επέστρεψε στα καθήκοντά του όμως υπήρχαν απώλειες. Το αγαπημένο συγκρότημα «Alacatrash», το οποίο μας ξεσηκώνει τα μεσημέρια μέσω της εκπομπής, αναγκάστηκε να απέχει, καθώς βρισκόταν σε καραντίνα και έτσι τη θέση τους πήρε ο Ηλίας Βρεττός με την μπάντα του.

Το συγκρότημα όμως βρέθηκε ξανά στο πλευρό του αγαπημένου παρουσιαστή τη Δευτέρα και όπως είπαν χαρακτηριστικά «κάνανε Ανάσταση λίγο νωρίτερα».

Για την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε λόγω του κορωνοϊού, μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» ο frontman του συγκροτήματος Πέτρος Πυλαρινός και μάλιστα αποκάλυψε πως εκείνος κόλλησε τη σύντροφό του Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Τώρα είμαι κι εγώ καλά. Η καραντίνα μου ήταν δύσκολη. Δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, είναι δύσκολο πράγμα παιδιά και προσέξετε λίγο παραπάνω και δεν κολλήσετε θα είναι ευχής έργον. Το πέρασα πολύ βαριά. Είμαστε έξω από τα νερά μας ακόμα γιατί αυτό το πράγμα σου αφήνει μια κόπωση και μια δυσκολία στην καθημερινότητά σου», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το κορίτσι μου νόσησε. Της μαγειρεύω, αλλά δεν έχει γεύση και αυτό είναι το καλύτερο. Τη Βάλια την κόλλησα εγώ και τώρα αναρρώνει. Επειδή δεν έχει γεύση, μαγειρεύω ό,τι βλακεία θέλω και της λέω ότι το είδα στο MasterChef», είπε για το κορίτσι του «Τροχού της Τύχης»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This