Δημήτρης Χανιώτης: «Πέρασα κρίση μετά τη διάλυση των ONE! Πέρασα κατάθλιψη» (video)

«Στεναχωρήθηκα που δεν γύρισαν οι κριτές στο Voice»!

Must Read

Ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά και αγαπημένα boyband στα τέλη της δεκαετίας του ’90 ήταν το συγκρότημα ONE.

Τα περισσότερα τραγούδια του συγκροτήματος είχαν την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους και μάλιστα είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Ο ίδιος μάλιστα είχε γράψει και το τραγούδι «Gimme», με το όποιο είχαν αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision όπου είχαν βγει έκτοι στην κατάταξη. Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο τραγούδι έκανε μεγάλη επιτυχία τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Οι ONE ενώ βρίσκονταν στην ακμή της καριέρας τους, με τις επιτυχίες τους κι έχοντας αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μετά από πολλή συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη, αποφασίζει να αποχωρήσει και να κάνει solo καριέρα.

Ένα από τα μέλη του συγκροτήματος ήταν ο Δημήτρης Χανιώτης. Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Pop Up», αποκάλυψε ότι η περίοδος που διαλύθηκε το συγκρότημα ήταν πολύ δύσκολη για εκείνον.

«Πέρασα κρίση μετά τη διάλυση των ONE, πέρασα κατάθλιψη. Συνέχισα την καριέρα μου στο τραγούδι σαν σόλο τραγουδιστής. Μετά τους ONE δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Από δέκα χρονών ήθελα να ανοίξω φούρνο και αυτός είναι ο στόχος μου πλέον», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν ένα χρόνο περίπου ο Δημήτρης Χανιώτης αποφάσισε να συμμετάσχει στο «The Voice», ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές για τις τραγουδιστικές του ικανότητες.

«Στο Voice με κάλεσε η παραγωγή και το θεώρησα τιμή. Πήγα για το come back. Στεναχωρήθηκα που δεν γύρισαν οι κριτές», είπε με ειλικρίνια.

https://www.youtube.com/watch?v=35K46YQB_3A

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This